30.3.2015

Helppoa kuin mikä

Pelkäsin ja jännitin tätä päivää! Kun mies palaa takas työelämään ja meillä alkaa se oikea arki, kun minä olen kotona tyttöjenkaa yksin. Eniten pelkäsin sitä miten pääsen heti aamusta viemää Juliaa päiväkotiin päiväkotipäivinä. Stressasin sitä että joudunko laittamaan herätyksen 3 yöllä että varmasti ehtisin syöttää Williamin ja pukemaan kaikki lapset jne jne..
Noh, Eilen en jaksanu stressata asiaa ja laitoin 7 herätyksen (Julia viedään päiväkotiin 8). 
7 kun herätyskello soi tänään kaikki vielä nukku.. En jaksanu nousta - laitoin torkun ja jatkoin unia. William kuitenki heräs ja halus maitoo, syötin hänet ja samalla kuulen että Julia on heränny ja leikkii huoneessaan, kuulen myös Saran äänen. Syötän Williamin kuitenki loppuun ja meen sitten nostamaan Saran sängystään. Sitten menen vaihtamaan Williamille vaipan ja puen hänet. Annan Julialle vaatteet ja puen Saran. Sitten William alkaa huutaa nälkää ja annan vähän lisää maitoa. Sitten puen tytöille ulkovaatteet ja sitten Williamille. Menemme ulos oveta ja katon kelloa - 08:00. Hyvin ehdittiin. Päiväkoti on siis tien toisella puolella eli sinne kestää kävellä minuutti :D.
Tämähän meni hyvin - ajattelin! Selvisin! JEEE!

Sitten tulen kotiin ja syödään Sarankaa aamupalaa. William nukahti vaunuihin ja jatkoi kotona uniaan. Sitten siivoilin täällä ja olin Sarankaa. Sitten hengailin Williaminkaa meidän sängyllä kun hän heräs.

Sara leikki liukuovella taustalla :D.

Sitten Saralle lounasta 11 aikaa ja päikkäreille. Sain myös Williamin nukahtamaan. Eli mamman oma-aikaa sain! <3
Laitoin pyykit, löysin ja tilasin itselleni hääkengät!! <3


Sara on jo nukkunut 2h, mitä ei oo tehny varmaan 5 viikkoon. Vielä jatkaa.. Hyvä että nukkuu niin jaksaa riehua ja olla iloisempi. Koska sain just viestin mieheltä että sillä menee myöhään tänään ja tulee vasta illalla kotiin. Saa nähä miten loppu oon siinä vaiheessa. Kun hoidan kaiken koko päivän. Ja vielä ensimmäisenä päivänä. Eli joudun raahaamaan nämä pienemmät mukaan ulos kun haen Julian pk:sta, Kyllä mä pärjään ! ;)

Tulen kirjoittamaan tästä samasta aiheesta varmaan viikon lopussa kun tätä on kestäny viikon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3