3.3.2015

Miten tulen pärjäämään?

Aika helppoa VIELÄ kun isä on isyyslomalla..
.. Mutta pelkään valmiiks jo että en pärjää sitten kun isi palaa takas töihin. Oon jo läpällä pyytäny miestä ottamaan lopputiliä ja jäämään kotiin :D. Noei, kai sitä pärjää kun on vaan pakko?! Niinhän se menee - PAKKO MENNÄ! :D Nyt mies auttaa niin paljon etten edes tiedä miten toimia sitten. Mutta oonmä hyvin pärjänny ne aamut kun mies nukkunu pidempään. Vauva kun kuitenki nukkuu itekki 9. Tytöthän herää jo 6-7 aikaan. Oikeastaan SARA on ongelma. Hänen uhma on niiiiin paha, etten tienny että voi noin "kamala" ollakkaan. Hän tekee tahalleen pahaa, kiusaa, menee laatikoihin vaikka tietää ettei saa, kipee kaikkialle, kiusaa lisää jne jne jne.. En ymmärrä miten itse edes jaksaa? Ja sitten suuttuu ja loukkaantuu kaikesta ja heti. Ja muutenki jos jotain haluaa niin se pitää saada HETI! Hänen vahtiminen on rankkaa. Ja Saraa ei voi jättää samaan huoneeseen pikkuveljenkaa ilman että vahtii. Tänäänkin kun silmä vältti niin hän oli muovisen leluveitsen kanssa tökkimässä pikkuveljee silmään.
Sara ei myöskään millää malta jättää pikkuveljen tavaroita rauhaan niinku esim, tutti, rätti tai sitteriä.. Kokoajan pitää olla hiplaamassa niitä. Muuten Sara on tosi innoissaan pikkuveljestä ja jos huomaa että pikkuveli on hereillä haluaa paijata ja seurata pikkuveljen ilmeitä jne :). 

Odotan innolla ja pelolla miten käy kun isimies palaa töihin. Onneks sinne on kuitenki vielä sen 2,5 viikkoo!! :) Tällä viikolla Julia on palannu takas päiväkotiin kahden viikon poissaolosta. Maanantaina oli kyllä vaan puoli päivää kun oli hammaslääkäri. Mies vei hänet kun minä jäin kotiin nukkuvan vauvan kanssa ja Sara oli hereillä, meillä oli sitten aamulla laatu-aikaa Sarankaa kun isi meni vielä nukkumaan kun oli vienny Julian. Sara nautti kun sai KAIKEN huomion <3 Vaikka ei hän mustis ole vauvasta, mutta uskon että johtuu siitä kun on jo tottunu jakaamaan huomiota Julian kanssa. ONNEKS! Mutta heti kun vauva sitten heräs ja mun piti imettää niin Sara rupes tekee pahojaan. Ennen sitä leikki niin kiltisti ja oli kiltti. Sit kun mies palaa töihin ja päiväkotireissut jää mulle niin joudumme varmaan nousemaan jo 3 aikaa yöllä että oon saannu pojan syötettyy ja vaatteet vaihettua ja saralle ja julialle vaatteita ja julian repun pakattua jne jne että saan julian päiväkotiin kello 8. HUHHU. Onneks päiväkoti on tuossa tien toisella puolella ja onneks kohta on kesä ettei tarvii noita haalareita sun muita pukea, sitten vaan lapset vaunuihin ja ulos. 

Muuten pärjään varmaan aika hyvin, tai ainaki niin kauan kun toi vauva nukkuu paljon :D vähän sama kun olis vain nuo kaks. Että vauvan syöttöajat ne pahimmat kun en pääse noin vaa tyttöjä estämään pahanteosta. Julia on onneks rauhottunu. Antoi varmaan Saralle oman osan uhmastaan :D.

Nyt seuraavaksi vähän kuvia kuluneelta viikolta:

 1. Julia poseeraa <3 2. Sara kokeili juhlakenkiään. 3. Julia ja pikkuveli<3 4. Tältä päivältä kun Julia laski sormiaan ja sano isälleen "isä saa yhden karkin" :D Onneks ei ite ymmärtäny mitä näytti :D.


  1. Julia<3 kauniina kun käytiin kuvauksissa (Siitä enemmän myöhemmin). 2. Sara lepäili. 3. Mamma ja vauva <3 4. Kissat <3

 1. Vauva viihtyy mahallaan. 2. Hereillä pikkasen <3 3. Nukkuu tyytyväisenä kun masu täynnä maitoo. 4. "Äiti onks sun pakko kuvata mua kokoajan" :D
Ps. Huomatkaa tähdet jokaisessa kuvassa ;D Peitto, tutti, rätti ja viltti :D<3

 1. Synttärilahja ystävältä <3 2. Synttärilahja mun äidiltä<3. 3. Pannukakkua. 4. BATTERY<3MYYNNISSÄ!! Reiman välikausihaalari koossa 68. Erittäin hyvä kunto. hp 10+post.


9 kommenttia:

 1. Du packar de reppun på kvälln! Yks ongelma vähemmän ;D -M

  VastaaPoista
 2. Fridalla on kans joku ihana uhma. Huutaa ja mölyää koko ajan... Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Eikö sarakin olisi tarpeeksi iso päiväkotiin? Helpottaisi varmaan hirveesti viedä molemmat tytöt aamulla tarhaan niin saat olla vauvan kanssa kaksin päivät :) itse tekisin niin :) toki ymmärrän jos et halua saraa sinne vielä laittaa mutta siitä voisi olla apua myös tolle uhmalle!:) kun saa uusia kavereita ja saa viettää aikaa poissa kotoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se, mutta en raaski silti laittaa. Sara on edelleen mun pikkunen <3 :D Vaikka meneehän pikkuvelikin vuoden ikäsenä, eli on vielä pienempänä.. mutta silti. Ja en vois olla kotona VAAN vauvan kanssa, tulis vähän tylsää ja sellanen olo että tytöt on turhaa päiväkodissa. Julia nyt on kuitenki niin vanha että meni pk:hon siksi että tarvitsi kavereita jne jo. Enemmän tekemistä. Sara ei niinkää sitä. Mutta huomasin kyl kans että Julian uhma helpotti kun aloitti pk:n. Mutta kyllä me näillä mennään nyt :)

   Poista
  2. Ps. tekee hyvää tytöille kans olla erillään toisistaan välillä ;D pk:ssa ne olis samassa ryhmässä.

   Poista
 4. Muakin hirvittää miten pärjään!! Mutta juu, kyllähän sitä pärjää kun on pakko :D
  Tsemppiä ja kerrohan sitten miten menee kun iskä on töissä! :D <3 Perässä tullaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu teen postauksen kyllä siitä sitten :) Onneks sinne on vielä aikaa :D

   Poista

Kiitos kommentista <3