21.7.2014

Viikonloppua + maanantaita

Lauantaina lähdettiin puolen päivän aikaa ajaamaan kohti Nastolaa missä oli mamma/perhetreffit.
Olimme siellä 6 perhettä. Ihana H emäntänä. Niillä on ihana koti ja ihana piha <3Viihdyimme siellä muutaman tunnin. Jonka jälkeen suuntasimme kohti Helsinkiä ja mummolaa.
Siellä söimme grilliruokaa ja oltiin vaan ja lähdimme illalla kohti Porvoota, mutta vain minä, mieheni ja Sara. Julia jäi mummolaan yökylään. Ennenkun päästiin kotiin käytiin moikkaamassa pari kaveria.

Sunnuntaina mentiin heti aamusta mun serkun luokse kun mun mies oli luvannu auttaa mun serkun miestä purkaamaan yks kasvihuone. Siellä meni melkein koko päivä.

Illalla mieheni lähti ajaamaan crossaria serkkunsa kanssa ja minä jäin hengaa kaverin kanssa.
Päästiin taas kotiin vasta myöhään. Olin aivan rättiväsyny.

Tänään yritin vähän siivoilla aamulla pahimmat sotkut täällä kotona. Ja sen jälkeen äitini, siskoni ja Julia tulivat hakemaan minua ja Saraa ja mentiin kaikki rannalle. Ihana lämmin sää <3

Minäkin kävin uimassa, oli pakkokin kun oli niin kuuma.
Sen jälkeen tultiin kotiin meille että Julia pääsi nukkumaan päikkärit. Jonka jälkeen mentiin käymään vielä kirpputorilla. Ollaa siis tänään oltu liikkeellä melkeen kokoajan. Ja nyt oonki ihan rättipoikkiväsynyt ja tahdon vaan nukkumaan. Mutta oli pakko tulla kirjoittamaan viikonlopusta kun viime postauksesta on jo liikaa aikaa.

Julian jalka. Hyttysenpuremia.

- Diana

5 kommenttia:

 1. Tai oiskohan noi paarmanpuremia? Iteellä möjinjäljeen saman tapaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mökin jäljeltä.. :)

   Poista
  2. Vois toki olla niitäkin. noi ei näköjään kutise yhtään.

   Poista

Kiitos kommentista <3