16.7.2014

Lastenlääkärillä

Käytiin eilen siis siellä lastenlääkärillä (Lääkärikeskus) Saran kanssa.
Lääkäri tutki taas korvia, suuta ja kuunteli keuhkoja - Ei mitään poikkeavaa. Juttelimme siitä mitä Saralla voisi olla ja että miten toimia. Näin pienille lapsille on tosi vaikeeta tietää että olisko kyseessä astma.
Voi myös olla että Saralla olisi jäänny päälle joku infektio. Saimme siis mukaamme astmalääkkeitä joita kokeillaan nyt 4 viikkoa. Ottivat myös verinäytteen jolla katotaan allergiaa.


Eli siis jos neljän viikon päästä kun lääke loppuu ja oireet kadonnu eivätkä tule takaisin niin oli varmaan joku infektio joka saatiin näillä lääkkeillä pois. Ja siis jos allergiatestit ovat negatiiviset.
Mutta jos allergiatestit on negatiiviset ja oireet jatkuu lääkkeen jälkeen niin joudutaan allergialääkärille tutkimaan asiaa enemmän. Näin meille sanottiin.
Soitan allergiatesti vastaukset ensi tiistaina. Silloin tiedämme jo jotain enemmän.


Tuo oranssi lääke eli Flixotide otamme aamulla ja illalla, ja tota sinistä eli ventolinea otetaan aamulla, lounaalla, päivällisellä ja illalla ja tarvittaessa. Aloitimme lääkkeet jo eilen, ja en ainakaa vielä huomaa mitään eroa. Edelleen rohisee, yskii ja on nuha.

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3