9.7.2014

Lääkäriä ja mummolaa

Eilen illalla mä leivoin meille sämpylöitä, en oo pitkään aikaan syönny/tehny.
En muistanutkaan miten hyviä ne oli :)


Nakupellet <3

Tänään ollaan vaan oltu kotona koko aamupäivä, entinen naapurikin kävi moikkaamassa meitä.
Soitin myös Saralle lääkäriajan, kun hänellä alkoi n. 4-5 kuukautta sitten yskä, nuha, rohisiminen(On kyl rohissu melkein syntymästä asti) Välillä hän silloin hengitti rankemmin kun normisti ja käytiin jopa lääkärillä mutta mitään eivät löytäneet ja sanoivat vain että menee ohi itekseen. Kauankohan siinä menee kun vieläkin sama?! Syy, miksi soitan VASTA nyt, on varmasti se että olemme tottuneet tähän jo. Ja Sara nyt ei suoranaisesti kärsi siitä. Äitini aina muistuttaa siitä miten kauheesti hän hengittää ja miten rohisee jne.. Sillon aina muistan että ehkä asiaa pitäisi tutkia enemmän jos olisi allergia/astma kyseessä.
Niin tänään sain sitten soitettua lääkärille. Kävimme siellä ja yleislääkäri tutki kurkkua, korvia ja kuunteli keuhkoja ja kaikki oli hyvin ja ottivat vielä crp:n ja sekin hyvä. Eli poissulkivat infektion. Mitä kyllä jo tiesin ettei ole. Saimme uuden ajan ensi viikolle lastenlääkärille joka tutkii enemmän että mistä voisi johtua nämä oireet. Muutama iho-oirekin löytyy Saralta. En sitten tiiä että mihin ne liittyvät.
Lääkäri sanoi että voisi olla esim astma tai maitorefluksia. Saa nähä! Toivottavasti syy kuitenki löytyy ja saatais helpotusta. :) Enemmän tästä aiheesta ensi viikolla.


Julia: "Pipiiii, sormessa, lääkäriin"
Julia siis yritti keksiä pipiä itselleen että pääsisi myös lääkäriin. :)

Illalla mentiin mummolaan grillailemaan ja syömään jätskiä ja oli meillä vähän vesisotaakin ;)
Nyt on väsy :/ Nopeasti lukemaan uusia blogikirjoituksia ja sitten suihkun kautta nukkumaan.
Öitä <3

- Diana

5 kommenttia:

 1. Laga ni inga Saras bilstol åt fel håll? :) -ida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bälte for inga runt om vi har den så att hon har ansikte bakåt :/

   Poista
 2. Mun pitäis myös tehdä leipää. Patonkia, limppua, ja vaikka mitä... kunhan saisin aikaiseksi. Pari päivää on ollut liian kuuma leipomiseen ja tänään kyllä leipomiset jää, koska huomenna ollaan lähdössä useammaksi päiväksi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti leipomisessa ei mee kauaa eikä se vaikeeta ole, mutta se että saisit ittees niskasta kiinni ees alottamaan :D

   Poista

Kiitos kommentista <3