6.7.2014

Uusi koti mielessä

Miks mä oon nykyään tosi huono ottamaan kuvia? En siis muista ottaa kuvia :(
Eilen mentiin iltapäivällä Fafan luokse ja oltiin siellä aika kauan. Julian täti halus että Julia jäisi yökylään niin hän sitten jäi sinne. Me lähdettiin sieltä suoraan yhden talon luokse josta ollaan haaveiltu aika pitkään jo, mutta silti epäilyttää että onko jotain vikaa kun on ollu tosi kauan myynnissä, ja mun mielestä näyttää täydelliseltä. Toki pieniä juttuja siellä pitää tehä. jne... Se näytti unelmalta mun mielestä se piha ja talo tällee ulkoota katsottuna. Laitoin tänään vielä viestiä niille että oltais kiinnostuneita tulla katsomaan.
Kyseessä siis on ihana keltainen kakskerroksinen omakotitalo. 3 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, vessa, sauna, suihkuhuone, vaatehuone, kodinhoitohuone ja eteinen. Muistinkohan kaikki nyt? :D
Mutta ihana se on <3 Ja halpa! Ainoo joka tällä hetkellä vaivas oli että kun tulimme talon luokse pihalta juoksi kettu metsään. :/ Meillähän on kissa joka pääsis ulos jos muutetaan maalle. Niin jos muutettais tähän taloon, niin en tiedä mitä tehdä. Ketuthan syö kissoja :(.


Eilen käytiin myös katsomassa yhden kaverin uutta kämppää, ja IHANA oli <3
Siellä ne vietti mun äidin ja miehen kanssa jotkut tupaantuliaiset ja olivat laittaneet pihan kuntoon :).

Sieltä mieheni lähti kotiin Saran kanssa ja minä suuntasin kaverille missä oli myös toinen kaveri, siitä on pitkä aika kun me ollaan viimeks istuttu kolmistaan parantamassa maailmaa :D.

Kävin laittamassa ripset kuntoon Perjantaina :)

Tänään oon siivonnu täällä kämpässä ja ootan et mies nousis ylös että voitais jatkaa yhdessä ja se saa viedä roskia roskiin jne. Laitoin Saran sängyn kans valmiiks Julian huoneeseen. Sarahan siirtyy Julian vanhaan pinnasänkyyn kun muuttaa Julian huoneeseen.

Mä muutin voitin 4 lippua muumimaailmaan :)
Mehän lähetään sinne tän kuun lopussa, minä, mieheni, Julia ja entiset naapurit.
Sara jää mummolaan yökylään. Kun ei viihdy ollenkaan autossa ja kun sinne kuitenki pitkä matka. Mennäänhän me sinne uudestaan kuitenki sitten kun Sara on isompi :)
Neljännen lipun annan Julian pikkuserkulle E:lle :). Me jäädään Turkuun myös yökylään Hotelliin.
Siitä tulee niin mahtia. Kun luvassa jtn muuta kun kotonaolemista :D.

- Diana

6 kommenttia:

 1. Man kan få ett hus kuntotarkastettu, då kommer de fram om där e någo som måst fixas eller mögel, säljarna e också ansvariga för vissa saker x antal år framåt :) gammalt e allti gammalt o användt, man kan aldri vara säker på va man får :)

  VastaaPoista
 2. Juu, ei kannata laskea kissaa vapaaksi sellaisella alueella missä kettu liikkuu.

  VastaaPoista
 3. Nuo ripset on ihanat...!

  Mä en taas täällä uskalla pitää koiraa öisin ulkona. Ihan siksi, että kun täällä korvessa asutaan, niin täällähän liikkuu susia ja kaikenmaailman petoja, jotka saattaa hiippailla pihapiirissä öisin ja viedä sitten vaikka sen koirankin matkassaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3