24.7.2014

KUUMA

Tällä viikolla on ollut todella kuumat oltavat. Melkein liian kuumat. Meillä täällä kotona on kans tosi kuumaa.
Mittari on ollu ylhäällä 30 asteessa jopa.
Ollaan oltu paljon ulkona ja uimassa ja nähty kavereita. Toissapäivänä mummi kävi täällä moikkaamassa meitä ja eilen hän haki tytöt ulos leikkimään. Mä sain samalla siivottua ja silleen. Oli ehkä vähän liian  kuuma. 
 Julia leikki talkin kanssa :s :DMies on tehny koko viikon pitkiä päiviä töitä ja tänään kans. :/ Julia ja Sara ovat molemmat olleet enemmän känkkäräitä kun muuten, epäilen kuumuutta. Ja Sara on nyt kaks yötä putkeen nukkunu vähän huonommin ja sille tullu flunssa. Epäilen hampaita. Josko vihdoin tulisivat läpi. Hänellähän ei vielä ole hampaita.
Viime yönä Sara ei oo nukkunu melkeen ollenkaa. Kokoajan heränny huutamaan. 4-5 aikaan annoin lääkettä. Hän ei sitten saannut enään unta, ja Juliakin heräs 5 jälkeen. Olin aika paljonkin väsynyt -.-
Sara meni takas nukkuu 7 aikaan. Ja sitten molemmat menivät nukkumaan 10 aikaan ja nukkuvat edelleen. :)

Tänään tai huomenna pitää alkaa pakkailemaan viikonloppureissua varten. Lauantai aamuna viedään Sara Helsinkiin mummolaan, ja sieltä minä, mieheni ja Julia ja Julian pikkuserkku E perheineen lähdemme ajaamaan kohti Turkua. Jäämme hotelliin yöks ja sunnuntaina menemme Muumimailmaan.
Siitä tulee niin kivaaaa :)

Enemmän reissusta varmaan ensi viikon alussa.

- Diana

4 kommenttia:

  1. De e dbtl i åbo i helgen så de e myky folk sen, ska själv också diit så.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3