25.4.2014

Suunnitelmia ja suunnitelmien peruuttaminen

Tänään Julia heräs jo 6:00!!! -.- Jos se huomenna herää 5:30, niin mä en tiiä enään mitä teen. En siis ole mikään aamuihminen, enkä ymmärrä mennä ajoissa nukkumaan :D.
9 aikaan me alettiin lähtee puistoonpäin, jätin Saran ja miehen kotiin, koska meillä oli tiedossa mammatreffit.
Mentiin siis yhteen puistoon joka on kaupungissa. 
Ei ehitty niin kauaa olemaan, kun äitini soitti että tulee meille. Se tuli moikkaa tyttöi ja samalla jäi kattoo niitä että päästiin rauhassa ruokaostoksille miehen kanssa.
Sitten jäätiin taas tyttöjenkaa kotiin kun mies lähti iltavuoroon. Metta-täti kävi kans kylässä.
Juliakin otti ja nukku 2,5h päiväunet <3

Minulla OLI suunnitelmia huomiseksi, MUTTA ei ole enään. :(
Mies joutuu huomenna kans menee iltavuoroon (Jep, Lauantaina!!). Mutta se ei olisi vielä haitannu suunnitelmia, koska Huomenna on yhdellä eläinpihalla joku kiva tapahtuma lapsille klo 10-14, Oltais menty sinne heti 10. MUTTA, nyt mies sitten meni ja suostumaan että tekee kans yhden työkeikan JO 9! Tosi kiva kun se aina kuuntelee mua niin hyvin. Ei me koskaan tehä mitään tällaista kivaa perheen kanssa. Voitte kuvitella miten pettynyt olen..


Julia kävi kylvyssä ja suihkussa. Suihku on nykyään ihan mahoton. Heti kun suihkuttaa hiuksia, niin tyttö alkaa huutaa kun viimeistä päivää. Enkä tiedä miksi?! Kellään kokemusta?
Yritin iltapalalla keskustella asiasta, mutta en saannut vastausta kysymykseeni.

Nyt yritän saada Julia nukkumaan ja Sara vielä kukkuu lattialla :).

Me täytettiin tänään Juliankaa vähän hänen vauvakirjaa, samalla otin vähän kuvia.. Ajattelin toisessa postauksessa esittää vähän sitä kirjaa teille. Tulee tämän illan aikana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3