28.4.2014

Siivousta, shoppailua ja jätskiä

Hellurei, Minä aloitin tänään aamun siivouksella. Puunasin keittiön ja järjestin vähän paikkoja olkkarissa. Mutta nyt kun katon keittiöö tai olkkaria, niin se ei näy?! Huoh!
Joskus mietin että miksi edes siivotaan?
Siivouksen jälkeen ehdittiin käydä pihalla hetken ennen lounasta ja päikkäreitä.Tytöt nukkuivat tänään samaan aikaan päikkäreitä <3
Se tarkoitti minulle siivoustaukoa ja omaa aikaa.


Näin iloinen ja suloinen tyttö heräsi ensiksi päikkäreiltään. :)
Ja sitten ei menny kauan niin Juliakin heräsi.
Harjoittelimme Saran kanssa lattialla sen jälkeen ryömimistä, mutta hän menee vain taaksepäin :D.
Tänään Sara kans oppi hyppimisinen, ja sylissä pitää saada hyppiä kokoajan :D. Ehkä hän nyt myös ymmärtäisi että mitä hyppykiikulla tehdään :D.
Mä jo iloitsin ja luulin että Sara ei ole sellainen joka hyppii sylissä. Koska se voi olla aika rankkaa pidemmän päälle :D. Mut ei se haittaa. Ihanaa vaan kun kehittyy.


14 aikaa alettiin tekemään ruokaa kun isin oli tulossa kotiin töistä.Ruoan jälkeen lähdettiin auttamaan yhtä kaveria kantamaan pesukonetta kämppään. Ja sen jälkeen lähdettiin etsimään Julialle aurinkolasit ja Saralle kenkiä ja yhdelle mammakaverin tytölle lahjaa.
Saralle ei löytynyt tossuja :( Mut muut onneks löyty. Nyt ei ole kuvaa Julian rilleistä mutta yritän saada vaikka huomiseksi.
Sen jälkeen käytiin vielä Metta-tädin luona kahvilla ja jätskillä.

Huomenna meillä on VIHDOIN neuvola, Julian 2v neuvola ja Saran 6kk :).
Odotan niin innolla mittoja :).

Huomiseen.

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3