21.4.2014

Pääsiäistä + tärkee tiedote

Julia pääsi lauantaina kokeilemaan fafan kaivinta.

Sen jälkeen käytiin niillä.
ja vielä isomummilla ja fafalla.

Ja illalla mentiin grillailemaan Julian kummitätin ja setän luona.


Eilen oltiin vaan kotona ja vietettiin pyjaamapäivää ja illalla käytiin kaikki samaan aikaan suihkussa. Laitoin molemmat tytöt leikkimään kylpyammeeseen, ja sehän oli tooosi kivaa :D. Sara pidin toki kiinni kun ei osaa vielä istua itse. Mummi tuli vielä illalla käymään.

Tänään mun tekis niiiiiin mieli grilliruokaa!! Miksei meillä ole grilliä? :(

TÄRKEETÄ ASIAA: Yksi blogi on jo lopettanu ja toinen aikoo aloittaa alusta ja vähän katsoa mitä kirjoittaa ja jakaa blogiinsa. Mua alko pelottaa että ketä oikein lukee ja mitä päättelee. Muutenki MONET on päätelly mun blogista että mun mies maksaa meillä KAIKEN(Laskut, asumisen ja ruoat jne..) ja min VAIN shoppaan! No asia ei todellakaan ole niin!!! Maksamme mieheni kanssa molemmat yhtä paljon. Ja minä shoppailen sillonkun siihen on varaa. Oiskohan katellisuutta ilmassa kun pitää jakaa eteenpäin tälläistä p*sk*puhetta!!!?
Tein vähän aikaan sitten blogille oman facebooksivun koska en halunnut enää jakaa blogiani omalla facebook sivullani. Aion nyt poistaa tämän facebooksivun. ja en jaa tätä blogia enää ikinä missään. Ne jotka on rekistyneitä lukijoita löytävät blogin samasta paikasta kun aina ennen. Mutta anonyymit joutuu etsimään itsensä tänne joka kerta katsomaan että onko tullut uusia postauksia!
Näin tänne toivonmukaan tulevat VAIN ne jotka ovat oikeesti vain lukemassa koska haluvat :).

- Diana

2 kommenttia:

  1. Itekin aloin tämän tapahtuman jälkeen miettiä taas blogia ja julkisuutta. Itselleni on kuitenkin vielä tällä hetkellä hyvä olo blogin suhteen, vaikka tosiaan kukahan vaan voi sitä lukea. Kirjottelen vaan sellasista asioista mitkä ei mee liian henk.koht ja julkasen ei noloja kuvia. Vaikka blogini on erittäin kuva painotteinen, en pystyisi muuttamaan sitä pelkäksi päläpälä blogiksi, koska kuvat on vaan se juttu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekkaan ei oo sattunu mitään pahaa blogin takia. Paitsi juuri se että kun olen kirjoittanu niistä vaatteista/tavaroista joita olen ostanut.. niin ihmiset sit luullu et shoppaan kaikki meidän rahat ja mies joutuu maksaa elannon jne -.- Mutta en ole omasta mielestäni jakanu mitää liian henkilökohtaista tai pahoja kuvia. Tulen siis varmasti jatkamaan saman malliin kuten tähänki asti.

      Poista

Kiitos kommentista <3