3.4.2014

Kuulumisia

Ajattelin tulla kertomaan vähän kuulumisia välillä kans..
Vaikka samanlaista täällä on ollu nyt tän viikon ainaki, kotona ollaan oltu kun tytöt kipeenä.
Molemmat tytöt ovat muuten ihan normaaleja mutta yskivät, Ja Juliasta ei edes huomaa että sillä on kuumetta koska se jaksaa leikkiä ja riehua ihan samalla tavalla kuin ennenkin.
Mehän ollaan kutsuttu vieraita meille Lauantaina Julian synttäreille, ja mietin nyt pitkin viikkoo että pitäiskö niitä perua?! MUTTA, kun Julia kuitenki jaksaa ja on pirtee niin ajattelin kuitenki pitää ne. Laitetaan vaan viestiä kaikille että flunssaa on että saavat tulla jos haluavat ja ymmärämme jos jotkut jättää väliin :).
Ei muuten, mutta joutuisimme siirtämään juhlia vasta loppukuulle, niin helpompaa olis saada ne nyt viikonloppuna alta pois.

Eilen lähdimme kuitenki ulos puistoon hetkeksi, että Julia pääsis purkaa energiaan, sitä kun siis kuitenki on ollut liikaa, ja hän hyppi täällä kotona jo seinille kun ei jaksa vaan olla kotona ja sisällä.
Hyvin jaksoi leikkiä ja nautti ulkoilmasta.

Julia sai postia tässä yksi päivä ;)

Sara nukahti eilen vaunuihin kun oltiin puistossa ja luulen että samalla meni yöunille koska ei edes heränny kun tultiin kotiin ja siirsin omaan sänkyyn. MUTTA, sitten hän heräsi 23 aikaan ja halusi olla hereillä :O
Onneks en ite ollu viel sillon nukahtanu... Valvoin sitten hänen kanssa tunnin ennenkun hän vasta suostui jatkamaan unia..

Pirteä tyttö 23 aikaan 
Sitten hän heräsi TAAS klo 1:30 ja sama homma.. Yritimme molemmat miehen kanssa saadan hänet jatkamaan unia mutta ei... Onneks tais valvoa vain puol tuntii.
Siitä nukkui sitten aamu 7, jolloin sai maitoa ja jatkoi unia melkein 9.

3 aamua peräkkäin olen saannut herätä tällaisen aamuauringon vierestä <3
Epäilen hampaita tämän yön jälkeen. Tulisivat vaan läpi. Toivotaan että ens yö on rauhallisempi. :)

Tätä ollaan syötö nyt eilen ja tänään. Lemppariruokani Makkarakeiton jälkeen.


Huomasin äsken että yhdelle sivustolle oli tullu 2 uutta Greyn anatomia jaksoo mitä en ole vielä nähny ja mietin nyt että pitäiskö mennä nukkumaan vai katsoa edes yksi niistä? Ainakaan ei väsyttäisi vielä yhtään.

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3