3.4.2014

HAASTE: Miltä meillä oikeesti näyttää?

Mä yritän yleensä pitää jotenkuten siistiä meillä että kun olohuone alkaa näyttämään enemmän Julian huoneelta kuin olohuoneelta, niin alan viemää hänen tavaroitaan takaisin hänen omaan huoneeseensa. Vien roskat roskikseen ja astiat keittiöön jne.. Mutta nyt nämä viimeiset viikot oon ollu niin väsyny etten ole mitenkää jaksanut pitää huusholliakaan niiiiiin siistinä. Toivottavasti tytöt kohta parantuu, että mäkin saan nukkua yöni ja jaksan paremmin sitten päivällä touhuta. 

Olohuone
Saran vaatteita lojuu lattialla, MUN tyyny on sohvalla (kuuluu sänkyyn) ja vaateteline ei oo koskaan esillä ilman vaatteita, mutta tällä kertaa se odottaa että pesukone pesis pyykit et ne pääsee kuivumaan.


Makuuhuone
Sänky petaamatta (Mutta luin jostain että se on hyvä asia, niin pääsee bakteerit pois sieltä tai jtn?). Saran ulkovaatteetkin on jäänny siihen ja vaipanvaihtotavaroita.

Eteinen
Kengät sikinsokin -.- Mainoslehtiä liian paljon jo (pitäis viedä ulos)

Keittiö
Tiskit odottaa et joku laittais ne tiskikoneeseen.

Julian huone
Noh.... Se nyt näyttää melkein AINA tältä. Aina kun siivoon niin menee 5min ja se näyttää taas TÄLTÄ!!!

Vaatteita jotka haluvat pesuun. Tarviimme enemmän tilaa.. Voin pestä yhden koneellisen noin joka toinen/kolmas päivä.. Koska meillä on vain yks kuivausteline ja vaatteis mene 2-3 päivää et ne kuivuu.

Kun oikeesti jäin kattoo Julian huonetta, niin iski stressi ja oli pakko siivota!!

Höh. en huomannu silloin että kuva oli näin huono :(

- Diana

6 kommenttia:

  1. Ska man int haasta nån o ? Eller ja så ba i nån blogi som ha haft dehär att dom ha allti haasta 5 personer men int vet ja :DD

    VastaaPoista
  2. Ajattelin sylkästä saman haasteen pihalle tänään, meinaan räjähti kämppä käsiin parissa sekunissa pikku raivareitten myötä, ja mä en ollu se joka raivos :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3