8.4.2014

Prinsessa sänky

Eilen kasattiin Julian lastensänky. Se on niiiiiiiiiiiiiin hieno.
Julia meni heti kokeilemaan sitä..Mua vähän pelotti kyllä et miten ilta menisi ja kun mieheni vielä oli iltavuorossa.
19 syötiin iltapalaa ja juteltiin siitä miten Julia sitten pääsee nukkumaan isojen tyttöjen sänkyyn, prinsessa-sänkyyn, uuteen sänkyyn.Varttii yli seitsemän peittelin tytön uuteen sänkyyn.. Annoin hyvän yön suukon ja kerroin että rakastan häntä.
5 minuuttia oli hiljaa, sitten hän tuli pois huoneestaan, mentiin yhdessä takaisin hänen huoneeseensa ja peittelin uudestaan, Kysyin että haluaako hän kuulla sadun? Halusi hän. Luettiin kirja yhdessä.
Sen jälkeen kerroin hänelle että nyt pitää nukkua jne..
Menin ulos huoneesta ja hän oli kauan hiljaa.. Itse aloin katsomaan salkkareita, ja salkkareitten jälkeen piti vielä mennä katsomaan että nukkuuko hän oikeesti ja näky oli tämä:


Hän nukkui!!!! <3
Oliko tämä oikeasti näin helppoa????! :)

...

Ei ollu!

23 aikaan näimme mieheni kanssa että hänen huoneessa syttyi valo. Menin sinne ja hän seisoi siellä keskellä huonetta ja halus leikkiä. Peittelin hänet takaisin sänkyyn ja sanoin että on yö, nyt nukutaan.
5min oli hiljaa ja taas kuulimme ääntä hänen huoneesta.. Saimme monta kertaa mennä peittelemään uudestaan. Menimme itsekkin nukkumaan, taino mies.. Minä sain juosta Julian huoneeseen 15min välein.. Mies käski mun laittaa se pinnasänkyyn nukkumaan. Mutta en halunnut, koska sitten joudumme aloittamaan tämän rumban uudestaan. 03, en jaksanut enään.. olin niiin poikki jo kun en saannu nukuttua kun 15min pätkiä. Silloin siirsin hänet pinnikseen ja hän nukahti heti... Pääsin takas sänkyyn ja ehdin vaan saada hyvän asennon ja silmät kiinni, niin Sara heräs nälkään. 
Molemmat tytöt siitä sitten nukkuivat aamuun asti.

Tänään laitoin Julian kuitenki uuteen sänkyyn kun oli päikkäriaika ja hän nukahti heti ja nukkuu edelleen (1h20min) 

Kyllä tämä tästä vielä :)


4 kommenttia:

 1. Pikku vinkki, ekalla palautuksella sanot että nyt nukutaan ja senjälkeen vain ihan hiljaa käyt laittaan takas sänkyyn. Toimi meillä :)

  VastaaPoista
 2. Juu, tänään tota on kokeiltu tuhat kertaa.. :/ Saa nähä millon tyttö nukahtaa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana sänky :)

  Voi että, koittakaa vaan pysyä lujina ja jaksaa toisella tuota mantraa - sen pitäisi alkaa helpottaa päivien kuluessa! En oikein muuta osaa vinkata tai neuvoa, kun Maalistytön kohdalla tuo tosiaan kävi aika helposti... Yleensä tyttö saattaa lähteä vaeltelemaan sängystään kertaalleen tai jos ei vaeltele, on saattanut vetää huoneesta pikkuikkunaa peittävän pimennysverhon auki/sytyttänyt lampun päälle ja istuu sängyssään kirjaa lukien. Mutta joka tapauksessa se "Nyt nukutaan"- kehotus on toiminut aina toisella kertaa, tosin me on saatettu vielä lisätä siihen että pinnasänky on sitten vaihtoehto numero kaksi ellei uni maistu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään nukku päikkärit tosi hienosti uudessa sängyssä... ja illalla meni 2h saada pysymään sängyssä ja nukahtamaan, mutta kyllä tämä tästä. Vaikka pelottaakin yö.

   Poista

Kiitos kommentista <3