18.10.2012

viime yö -.- pahin ikinä

Julian viime yö: 19:30-00:45-05 ja sen jälkeen ei enään suostunut nukahtamaan. Koitin kyllä vaikka ja mitä mutta ei. Nostin sitten hänet ylös ja sai mennä lattialle leikkimään ja minä ajattelin että torkahdan hetkeksi sohvalle, nukuin 2 TUNTIA sohvalla. :O Heräsin kun Julia alkoi inisemään. En tajua miten se on muka lattialla leikkinyt 2h ihan hiljaa. En sitte tiiä että onko itekkin ehkä pienesti nukkunut vai mitä? No tyytyväinen ainakin oli ja sitten joi vähän velliä.
Nyt vielä tommonen torkahtaminen onnistuu kun Julle leikkii lattialla, mutta sitten kun hän on jo niin iso että osaa ryömiä/kontata/kävellä niin ei enää voi, koska en halua tietääkään mitä kaikka hän olisi ehtinyt jo siinä ajassa tekee.. :D
Siskoni Sandra tuli meille 8 aikaan. Syötiin aamupalaa kaikki 3. Ja sitten lähdimme Kråköseen Idan luokse, Kun Idalla oli joku juttu minkä piti tehdä Juliankaa Mankulle isänpäivälahjaksi.

Sitten menimme mäkin kautta kotiin. Mut emmä nyt tiiä että oliko se niiiiiiiin hyvää syödä jotain mäkkiruokaa. Ajatus oli hyvä, koska en ollut pitkään aikaan syönnyt. Mutta no joo!

Mamma tuli käymään ja haki samalla Sandran.
Nyt sit jälleen oon yksin kotona Jullen kanssa. Julle onneksi nukkuu <3 Vihdoin ja viimein!
Tänään ollaan vaan kotona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3