22.10.2012

Peukku alas unikoululle !

Unikoulu ei sitten ollutkaan mun juttu, ja se lopetettiin! En pystyny kuuntelemaan kun Julia huus vaan tuolla. Pajjattiin se sitten uneen ja Julia nukkui tosi hyvin (20:30-04:30-07:00). Julia on muutenki itse alkanu sen et herää vaan kerran yössä niin uskon et se sitten kun on valmis, niin jättää pois sen viimeisenki herätyksen ja nukkuu kokonaisen yön. Ainoo mikä on ärsyttävää on noi nukkumaanmenot, aina samaa huutoo ja tappelua. Ihan sama miten väsynyt on, niin silti pitää tapella vastaan. Sama juttu päikkäreitten kans. Ja sit saa välillä tapella monta tuntia että saa hänet päikkäreille, ja sitten on iha loppu ite. Ja Julia nukkuu vaan 30min päikkärit -.- .

Eilinen BB Talk show oli PASKA!!!!! Koska väärä ihminen lähti :( Olin ihan varma että JONI lähtee ja yllätyin täysin että he sanoivatkin JOHANNA! :O
Ja nythän BB Iida jää sinne kaikkien kiusaajien kanssa, saa nähä et miten käy.

Meillä ei ole Jullen kanssa mitään suunnitelmia täksi päiväksi niin  mitä meidän pitäisi keksiä. Kaupassa kyllä pitäis käydä ja postissa. kun sain taas pari bodyy myyty mitä pitää lähettää.

Mutta kirjoittelen varmaan illemmalla sitten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3