10.10.2012

Täydellinen päivä!

Sain Julian ekoille päikkäreille mutta saatiin kyllä vähän tapella siitä. Mutta kun sitten vihdoin ja viimein nukahti niin yllätti mamman ja nukkui vähän yli 1,5h :) (Kun yleensä nukkuu sen puoli tuntia vain).
Maggis ja Eliaskin tulivat tähän meille odottamaan että Julia heräisi ja että mentäis yhdessä kauppaan.
Sain täällä vähän siivottuakin kun Julle nukkui.

Kaupasta ostin sen perusENERGIAjuoman ja perunasipulisuikaleita, kun eile unohtu ostaa, kun tänään tein meille jauhelihakiusausta, ekaa kertaa tein sitä ja olisi pitänyt tehdä lisää koska oli todella hyvää, ja ruoka loppu kesken :D. Mankku pyysi että tekisin tätä huomennakin, mutta että enemmän, ja kai mä voin kun niin hyvää oli.

Sitten Paula tuli kylään, Paula on Mankun siskopuoli eli Julian tätipuoli. Julian mielestä oli tosi kivaa kun Paula kävi.

Sitten sain Julian tosi hyvin päikkäreille ja nukkui 50min.
Joskus on vain niin ihanaa olla vain kotona. Varsinki jos Juliakin on kiltisti :).

Tästä päivästä tekee täydellisen myös sen että lähetin pari korua kultapisteeseen, ja tänään sain viestin että paljon saan niistä rahaa ja saan 178,2€. Yllätyin summasta koska luulin että saan vaan korkeintaan 40€ tai jotain. Kelpaa saada vähän enemmän rahaa. Olen kyllä todella hyvä saamaan rahaa näin äitiyslomallakin, myyn koruja ja vaatteita :D.
Sitten sain eilen sähköostin missä luki että Me&I vaatteet laitettu postiin, toivottavasti tulisivat jo huomenna, haluan ne niiiiiiiin! Odotan niin mun farkkuja ja Julian syksyvaatteita :).

Tässä kuva eilisestä sen jälkeen kun Julle oli oksentanut.

Suloisin kuva ikinä <3 Isi ja tytär <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3