22.10.2012

Miksi on niin vaikeeta mennä päikkäreille?

Sain taas niinkun joka päivä tapella päikkäreille menosta.. -.-
Aamulla 9 aikaan mentiin vaunuilla kauppaan, silleen saan tytön tosi hyvin nukkumaan, nukahtaa heti melkein heti kun pääsee ovesta ulos. Ja nukkuu noin puoli tuntia vaunuissa.
MUTTA!!! Miksi ei voi nukahtaa kotona omassa sängyssä noin vain?
Maitoa annan, juo sen ja sitten ei vaan nukahda vaikka olisi ihan rättiväsynyt. Huuto alkaa heti kun poistun huoneesta ja loppuu kun tulen takaisin. Hieroo silmiä ja yritin paijata, taputtaa ja keinuttaa, mutta ei vaan suostu nukahtamaan, saamme aina tapella tästä AINAKIN tunnin. Sitten on huutanut itsensä niin väsyneeksi että väkisin nukahtaa. Joskus menee yli tunnin, ja monta kertaa otan ylös ja leikitään ja ollaan että tulisi enemmän väsy. Mutta alan ite oleen niin loppu tohon tappeluun.
Ehkä jopa jaksaisin tapella jos hän sitten nukkuis sen pari tuntia ainakin. Mutta kun päikkärit sitten kuitenki vaan kestää n. puoli tuntia. Välillä toki yllättää mut ja vetää sen pari tuntia unta tai edes tunnin. Nyt sain hänet nukahtamaan tuossa 11:40 aikaan, eli nyt on jo nukkunut 35min. Niin saa nähä että herääkö kohta vai yllättääkö mamman.
Ja sit kun sais niin paljon tehtyä jos nukkuis sen pari tuntia. Mutta kun pelkää et nukkuu vaan sen puoli tuntia, ja en uskalla tehä täällä mitään joka pitää ääntä koska pelkään että hän herää.. Eli yleensä datailen niin hiljaa kun vain voin kun hän nukkuu.
Pahinta muuten on ekat päikkärit jos EN menekkään vaunulenkkeilemään, sillon vasta saa tapella ja loppujen lopuksi minulla menee hermot ja laitan hänet peiton kanssa sitteriin ja hän sitten nukahtaa siihen. Mutta nukkuu VAAN sen puol tuntii siinä.
Parempia unolahjoja odotellessa!
Jos teillä on minulle vinkkejä niin saa toki kertoa!!! Ja neuvoja saa aina antaa :).

Mä muuten shoppailin täs yks päivä Jotexilla. :) Eikä tullu ees kalliiks. :) Kaikenlaisia joulujuttuja tuli tilattua. Rakastan joulua, ja tänä vuonna omassa kodissani tulee tuoksumaan joulu ja kaikenlaisia joulujuttuja tulee löytymään. Koska onhan kuitenki Julian ensimmäinen joulu!

Tällaiset ihanat jouluverhot.
Ja sitten myös tällaiset jouluverhot, en vielä tiedä kummat näistä tulee keittiöön ja kummat olohuoneeseen, sen näkee sitten :).
Tällaiset ihanat joulupussilakat kertaa 2 :)
Tällainen joulupöytäliina.
Joulupakettipaperia. 
Nyt Julia on nukkunut ihan just jo tunnin! Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3