20.10.2012

Eilistä ja tänpäivän kuulumisia.

Eilen oli tosi kivaa! Oltiin eka Idalla ja sitten mentiin kaupunkiin Amarilloon. Oltiin siellä melkeen koko ilta mutta jostain kumman syystä minä ja Timo lähdettiin Seurahoviin kahdestaan, mutta oli sielläkin ihan hauskaa, aika hiljasta vaan. Ja hengasimme siellä jonkun 30-40 vuotiaan Homon kanssa :).
Loppuillasta mulle tuli niin huono olo että oksensin vaan kokoajan, eli oli pakko lähtee kotiin. Mutta muuten oli kyllä tosi hauskaa. En oikein tullu kuvia otettua mutta tässä nyt on pari alkuillasta.Julia tuli tänään kotiin 14 aikaan. Hän oli kuulemma ollut kokoajan kuumeinen mummilassa :( No, onneks ei oo tänään sitten enään ollut mitään.
Tänään alko meidän unikoulu. Mitä tarkoittaa ettei Julia saa maitoa sängyssä nukkumaanmenossa. Tässä on enemmän siitä unikoulusta koska kirjoitin siitä aikasemmin tänne blogiin.
Yritin siis ennen nukkumaanmenoa antaa Julialle maitoa, mutta joi ehk 20ml, ei oikein maistunut maito silloin. No maattin vielä hetken tuolla meijän makkarissa. Sitten otin hänet syliin, vein sänkyyn ja rauhottelin häntä ja menin pois huoneesta, Ei menny kauaa niin Julia alko huutamaan, ja mä annoin huutaa 5 min. Vaikka Mankku oli kyl kokoajan niiin menossa sinne, mutta sain hänet uskomaan että tämä voi auttaa. Sitten kun oli mennyt 5 minuuttia, niin menin Julian luokse, laitoin tutin suuhun ja pajjasin häntä ja rauhottelin, hän oli ihan rättiväsynyt ja sain hänet rauhotettuu ja menin pois huoneesta. Hän sitten nukahti sinne <3. Eli oli aika helppoa tämä unikoulu, Kun olin siis valmistautunu paljon pahempaan. Mulla oli nyt vaan tuuria. Mutta toivotaan että joka ilta olisi tällainen.

Todella luksusta kun Julia nykyään istuu niin hyvin! Mankku kävi kavereittensa kanssa röökillä ja meidän piti tänään laittaa Julia kylpyyn, niin ajattelin että laitan hänet suihkunlattialle istumaan ja suihkutan ja pesen hänet silleen, oli kyllä tosi helppoa.

Saa nyt nähä et miten seuraava yö menee kun Julia ei juonnut maitoa ennen nukkumaanmenoa ja mun tarkoitus olis että jätettäis Julian yösyötöt pois, nomut katotaan, koitan että jos se tutti riittäis, muuuten annan sitä maitoa vaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3