14.10.2012

Sunnuntai

Tänään Julia herätti minut 8. Vaikka eilen meni nukkumaan vähän 21 jälkeen. Ja heräsi vain kerran yöllä (02:00).
Leikittiin ja syötiin aamupalaa ja sitten keitin Mankulle aamukahvia ja tein aamupalaa ja menin herättämään hänet, Sitten sain rauhassa käydä suihkussa, oli kyllä ihanaa kun ei tarvinnu kiirehtiä ulos jos Jullella vaikka olis ollu jokin hätä kun nyt oli isi kattomassa hänen perään.

Eilen Julia oppi avaamaan tv tasossa olevan laatikon, avas ja sulki kokoajan :D. Sitten kun Mankku käyttää pelaamiseen meidän sohvatyynyt jotka on selkänojana istumista varten niin julle yritti kiivetä sen päälle, mutta ei päässyt ylös sen päälle vaan kippas alas ja selälteen :D.

Ja Julialle ei enään kelpaa omat lelut, vaan tykkää enemmän mun kotiavaimista, silmälasien kotelosta, jne..
Luulee kai olevansa joku iso tyttö jo. :D

Kävimme tänään Maggiksen kanssa semmosella suurella lastenmarkkinoilla. Siellä oli kyllä vaikka mitä ihania vaatteita, mutta loppujen lopuksi en kuitenkaan ostanut mitään.

Sitten äitini perheineen kävivät täällä, (eivät tullutkaan eilen). Ja äitini tottakai unohti kaikki tavarat kotiin mitä piti ottaa mukaan.
Nyt odotetaan että mummi tulisi kylään, kun hän lupasi tulla ruuvaamaan ruuvin kattoon että saadaan jullen hyppykeinu keskelle olkkaria, niin on enemmän tilaa hyppiä :).
Uskon että julia tulee rakastamaan sitä kiikkua, kun niin tykkää hyppäämisestä.

Tällä meidän rakkaalla kissalla on TAAS kiimaaika!!! Hankin sille oikeesti kohta poikaystävän ketä voi sitten jyystää niin paljon kun jaksaa :D.

Ja ainiin, Julia on nyt nukkunut jo 2h päikkärit( Ja aivan varmasti herää iha just ku tän kirjoitin!!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3