22.10.2012

Kuvia meidän tän päiväsistä leikeistä.

Julia sitten otti ja nukkui 2,5h päikkärit, mikä oli todella ihanaa <3 Olisi vaan tajunnu ite ottaa päikkärit siinä samalla. Mutta enhän mä voinnu tietää et se nukkuu noin pitkät päikkärit. Tästä lähtien kun Julia menee päikkäreille kirjoitan samantapaisen blogin ku mitä tänään niin se yllättää mut ja nukkuu pitkään :D.
Julia siis heräsi siinä 3 aikaan, ja oli sillee huonosti menny noi päikkärit, koska laitan hänet aina yöunille 19-20 aikaan. Ja kun hän oli kuitenki nukkunut pitkään nyt nii olisi pitäny mennä päikkäreille 16 aikaan, mutta eihän hän sitä voinnu :D, eli koitin pitää hänet hereillä 19 asti. Mutta ei siis todellakaan pysynyt hereillä. koitin suihkulla ja puurolla mutta tyttö oli niin väsynyt että halus nukkumaan. Hän sitten nukahti pullolle kello 18. Saa nähä et jos nyt meni yöunille et monelta herää huomenna. Ja monta kertaa herää yön aikana.
Ida ja Amanda kävivät kylässä mutta muuten ollaan vaan oltu kotona. On oikeastaan ollu aika ihanaa.

Sain otettua kuviakin tänään Jullesta.
Julia viihtyy tosi hyvin hyppykiikussa :) Ja on yks lempparista täällä kotona.


Ostin FB-kirppikseltä Julialle kotiavaimet :)Peukalo on nykyään KOKOAJAN suussa, mutta ei siis ime sitä, mutta ikenet varmaan kutiaa niin paljon että hieroo sitten peukalolla niitä.

"-Anna kamera mulle!"

Näin hienosti Julia 6,5kk istuu tuetta :).


Julia kun aina haluu mun puhelimen, niin annoin hänelle leluksi mun vanhan puhelimen. :)
Nyt ku kattoo näitä kuvia niin Julian hiukset on tosi vaaleet. Ei ollenkaa enään yhtä tummat kun hänellä oli vastasyntyneenä. Olen aika varma että Juliasta tulee blondi ;)


Näistä näkee miten tummemmat oli pienenä..


<3: Diana ja Julia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3