17.9.2012

Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni

Oli kyl varmaan kun täytin 20 vuotta.
Jennan kanssa kutsuttiin kaikki kuvakkeesta ketkä vaan halusivat tulla, jopa tuntemattomia.
Meillä oli niin paljon ihmisiä juhlissa, että hyvä että mahtui kämpässä kävelemään. :D
En kyllä paljoa illasta muista, mutta sen ainakin että oli hauskaa!

Sitten normipostaukseen.
Julia nukkui viime yönä 20-1:30-07:30, Ihanaa kun Julia alkanu nukkuu niin hyvin että herää vain kerran yössä. Ensi viikonloppuna Julia saa varmaan oman huoneen niin katsotaan että nukkuuko paremmin sitten, kun minulla jotenki sellainen fiilis että Julia herää meijän ääniin tai Mankun kuorsaukseen. Joskus herää, kun me tullaan nukkumaan.
Itse olin väsynyt vielä 7:30 aikaan, niin annoin Julialle maitoa ja lepäsin 8. Sitten noustiin ja vaihdettiin vaippa ja mentiin leikkimään.
9 aikoihin syötiin paljon (kylmää, kun ei lämmin kelpaa) puuroa. Jonka jälkeen vaatteet päälle + ulkovaatteet ja parvekkeelle vaunuihin nukkumaan. Nukkui 36 minuuttia. Sitten leikittiin hetken ja oli vielä väsy niin koitin saada sänkyyn nukkumaan, mutta ei saannut unta. Sitten mentiin Maggikselle ja siitä kauppaan.
Sitten kotiin ja isi oli jo herännytkin. Julia jäi kotiin isin kanssa kun minä lähdin Idan kanssa lääkäriin henkiseksi tueksi.
Sitten haettiin Julia kotoota ja lähdettiin Maggikselle. Nyt äsken tultiin kotiin ja sain Julian vihdoin ja viimein nukkumaan. Valvoi 13-17:30.
Tänään minulle tuli postissa ifolor valokuvat Juliasta, niin pääsen taas vähän päivittämään Julian valokuvaalbumia.
Perjantaina tuli muuten postissa Buzzadorista Pilttipuurot. Buzzador on sellainen juttu että voi päästä mukaan kampanijaan ja saa kotiin tuotteita joita kuuluu jakaa kavereille ja itsekkin kokeilla, ja sitten raportoi Buzzadorille että mitä mieltä on tuotteesta. Me päästiin Julian kanssa mukaan Piltti banaani-vadelma puuro kampanijaan. Mutta Julialle ei kelvannut puurot, kun oli tahmeeta ja liisteristä ja oli vaikeaa niellä kun jää suuhun ja kurkkuun. Eli emme oikein tykänneet tästä.
Annoin kanssa Maggikselle 2 puuro pussia kun hänellä on Elias 10kk. Hän kyllä söi puuron hyvin, Mutta hän onkin tottunut puuroihin ja tykkää. Julia ei taas tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3