20.9.2012

200912

Tänään Julia heräsi n. 7:15 aikaan kun Mankku tuli kotiin. Yritin saada hänet torkahtamaan 8, kun sillon oli herätys! Eipä onnistunut! Noustiin sitten ylös puoli 8 ja laitoin Julian lattialle leikkimään kun itse kävin suihkussa. Sen jälkeen syötiin aamupuuroa (KYLLÄ! Minä kans!)
Aloin meikkaamaan ja sitten Pumba(serkkuni Johanna) soitti ja sano että emme lähdekkään ruokamessuille :( Hänellä oli ollut niin kipeä maha koko yön että ei halunnut mennä sinne kävelemään. Ymmärsin hyvin!
Lähdin sitten hänen luokse Julian kanssa, ja sen jälkeen piti mennä Idalle, mutta kun sanoin Pumballe että olen menossa Helsinkiin äitini luokse hän halusi mukaan, niin päätin että mennään suoraa hänen luota sitten Helsinkiin. Uskallsin ajaa moottoritiellä :) !
Äiti oli löytänyt Julialle vaatteita kirppikseltä. Ja eilen Julia sai mummilta uusia vaatteita.
Ja tänään minä ostin hänelle sukkahousut, ja kahet bodyt. Ja mummi oli kans ostanut. Julia saa koko ajan uusia vaatteita, saisinpa minäkin.
Oltiin kotona vähän ennen 4 ja ehdittiin nähdä isinkin vähän aikaan. Sen jälkeen yritin pari tuntia saada Jullen nukkumaan, mutta taisi olla liian yliväsynyt saadakseen unesta kiinni. Nukahti sitten puoli 7 aikaan. ja heräsi puoli 8 kun oli nälkä. Nyt nukkuu tuolla <3!
Vähän siivoilin tässä äsken ja nyt katon salkkareit.

Minä haluaisin niin että me muutettais Mankun kanssa tuohon toiseen huoneeseen ja voisin alkaa laittaa Julian huonetta sen näköiseksi kun sen haluan. Matto ja verhot olisi jo valmiina, sänky ja pari muuta asiaa, vielä tarvii sitten vaatekaapin, lelulaatikoita, automatto, uudet tapeetit, julisteita, hyllyjä jne.

Äsken oli puolen tunnin tauko tässä kirjoittelussa koska Julle heräsi itkien, menin katsomaan ja se vaan väänsi ja käänsi ja piti outoa ääntä, ja näköjään minä sitten varmaan herätin hänet koska sitten alko kauhea huuto ja otin syliin lohdutakseni häntä ja kiitokseksi sain oksennukset päälleni. Mamma suihkuun ja Julialle uudet vaatteet. Ja sitten katteltiin tv:eetä yhdessä vähän aikaan. Nyt laitoin takaisin sänkyyn ja jäi sinne juttelemaan itsekseen.

Nyt odottelen että Julle nukahtais ja että mä voisin alkaa katsomaan huomisen salkkareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3