27.9.2012

Ajokortti taskussa

Hohhojaa mikä päivä, outoa ettei Juliakaan suostu nukkumaan. Tai sitten on vain tapahtunut aivan liikaa eikä siksi tahdo nukkua.
Johanna serkkuni tuli aamulla aamupalalle sokerirasituksensa jälkeen, Sitten Maggis tuli tähän meille kans. Ja sitten vielä mummi ja Marietta kävivät kun mummi oli löytäny aivan ihanat vaatteet Julialle kirpparilta, monet niistä on vielä liian isot, mutta aivan ihania ja ulkomaalta.
Sitten Ida tuli tähän jonka jälkeen lähdettiin ensimmäiseksi hakemaan minun ajoKORTTI. Nyt siis voi sanoa että on Kortti taskussa.
Sitten mentiin kirpparille varaamaan se pöytä ja se oli kaikki pöydät varattuja niin sanoi että soittavat kun vapautuu, ja ajattelimme et no höh, menee varmaan pari viikkoa. Meidän onneksemme hän soitti jo tänään. Ja lauantaina voimme jo viedä tavaramme sinne. Eli huomenna ostamaan ne laput mitkä kiinnitän vaatteisiin ja sitten pitää ostaa nuppineuloja.
On varmasti vaikeeta laittaa hintoja, kun ei tiedä ollenkaa että paljon kehtaa pyytää.
Kierreltiin siinä samalla sitä kirppistä ja ostin itselleni topin ja t-paidan ja Julialle ruokalapun(sellaisen kovan), vaunulelun, pyjaaman ja bodyn.
Sen jälkeen mentiin Raxiin syömään, siellä on jotkut lasten viikot, niin siellä sai sipsiä, erillaisia pizzoja ja hampurilaisia. Söin ensimmäistä kertaa pizzaa Raxissa, en ole oikein tykännyt niitten pizzavalinnoista, mutta nyt niillä oli siellä kebab, ananas, sinihomejuusto pizzaa ja oli todella hyvää.
Sitten tulimme tähän meille, Ja siitä asti eli noin kello 4 olen yrittänyt saada Julian nukkumaan mutta ei.
Ja Anderskin tuli tähän meille kahville. Nyt äsken kaikki lähtivät kotiin ja otamme rennosti Mankun kanssa, samalla kun yritämme nukuttaa Julian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3