28.9.2012

Hinnoittelua

Tänään olen herännyt jo 7, Kun Ida tuli meille. Halusin että hän tulee mukaan kun tapaan yhden ihmisen keneltä ostan itkuhälyttimen, mutta en kuitenkaan tarkoittanut että JO 7 pitäisi tulla :D. Mutta sanoi että tulee 7 tai ei ollenkaan. Niin oliko minulla sitten vaihtoehtoja? noei :D!
Juliakin nukkui pidempään ja heräsi vasta 8 aikoihin. Hänellä oli hyvä yö takana (20-05-08). Ensi yö on hänen viimeinen yö meidän kanssa, koska huomenna muutamme Mankun kanssa toiseen makuuhuoneeseen, ja siksi ostin Tori -sivulta itkuhälyttimen, että kuulen jos herää yöllä. Sain itkuhälyttimet vain kympillä, mikä on tosi halpaa.
Tänään käytiin ostamassa hintalaput mitkä voimme laittaa vaatteisiin mitkä myymme ja sitten kävimme ostamassa nuppineulat.
Ja minun auto päätti olla paska auto. Kokoajan sammu liikenteessä jos jouduin seisomaan paikallaan. Juha(mamman mies) väitti että johtuu siitä kun on vanha ja sinne on mennyt vettä jonnekkin.
Huoh! Neiti-auto :D.
Sitten menimme Maggikselle ja teimme ruokaa siellä. Ja hengailtiin ja Mariettakin tuli käymään. Nyt äsken tulin kotiin Jullen kanssa, ja nyt sain hänet päikkäreille.
Tänään ei ole mitään suunnitelmia, eli istumme varmaan kotona vaan. Odotan huomista kun pääsemme vaihtamaan huoneita. :)))
Nyt voisin tässä kun Julle nukkuu alkaa laittaa hintalappuja vaatteisiin, kun huomenna viemme ne kirpputorille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3