21.9.2012

ME&i party

Jullella tosi huono yö takana, heräili kokoajan. Ja sitten noustiin 8 aikaan. Aamupala ei kelvannu, sain onneks jotenkuten hyvin ekoille päikkäreille. Lounas ei kelvannu.  Sitten mentiin hakemaan Maggis ja Elias ja lähdimme Idan luokse. Sielläkin nukahti tosi hyvin. Kotiin tultiin 2 aikaan että ehtisimme nähdä isiäkin vähän.
Välipalaa söi vähän, mutta ei todellakaan paljoa. Eli sen jälkeen olen tänään vain antanut maitoa kun se onneksi kelpaa. Ja sitten luin netistä vähäsen että hampaitten tulo voi aiheuttaa sen ettei syö kunnolla. Mutta onneksi silti juo maitoa niin ei tarvitse huolestua.
Sitten illalla mentiin Me&i Partylle, Minun EI pitänyt ostaa mitään ja tulin kotiin 170 euron laskulla, Hups! Onneksi voi maksaa osissa, koska minulla kun tuota rahaa ei kuitenkaa niiin paljoa ole. Julia alkoi olla tosi väsynyt siellä niin piti lähteä kotiin päin. Kävin nopeasti moikkaamassa synttärisankariakin (MARIETTA JOKA TÄNÄÄN TÄYTTI 18V!!!!!!) :)
Ihan hirveä ikävä Mankkua, tuntuu kun ei oltais kuukausiin nähty kunnolla. En kyllä tiedä että miten pärjäisin jos menisi työpaikkaan missä olisi poissa ma-pe. Kun hän on vähän sellaista paikkaa harkinnu. Sillonkin nähtäis aika harvoin, mutta katsellaan nyt.
Huomenna saan hänet vihdoin ja viimein omakseni <3 Mutta hänellä oli kai jotain suunnitelmia että 2 kaveria Mikkelistä tulisi tänne yökylään, eli se siitäkin. Mut joo, nyt BB ja sitten ehkä GreynAnatomiaa ja sitten nukkumaan. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3