20.9.2012

Elämäni aakkoset

Kaikkiin aakkosiin löytyi elämääni sopiva sana :)
A, Asuntomme; Asuntomme on meidän ensimmäinen yhteinen oma koti ja päivä päivältä teen siitä kotoisamman ja tänne tulee vielä uutta sisustusta ja odotan sitä että Juliakin voi nukkua omassa huoneessaan.
 
B, Blogi; Tämä blogini on minulle erittäin tärkeä, siksi että kirjoitan tänne kaiken mitä teen, ajatuksiani ja laitan tänne kuvia.
 
C, Conny; Pikkuveljeni joka tietenkin on erittäin tärkeä minulle <3
 
D, Deja vu tunne; Minun mielestä on ihanaa kokea Deja vu tunne, pistää ihmeesti miettimään asioita ja sitä että onko tämä tapahtunut oikeasti vaiko unessa?!
 
E, Energia juoma; Maailman PARAS keksintö, päivääni en millään saisi kunnolla käyntiin ellen saisi energia juoman. Ja sitä paitsi se on todella hyvää.
 
F, Facebook; Todella tärkeä myös! Sillä tavoin voin pitää yhteyttä ihmisiin ketä en näe usein. Ja sit ei aina tarvitse tekstailla tai soitella kun hyvin voi jutella facebookin kautta.
 
G, Glitteriä; Tykkään glitteristä ja sellaisista kimeltelevistä tavaroista/ vaatteista.
 
H, Hali; Halaukset ovat todella tärkeitä ja ihania parisuhteessa, tulee hyvä fiilis kun halaa tiukasti ja pitkään ja olen alkanut antamaan niitä rakkaalleni <3
 
I, Ikea; Maailman ihanin sisustuskauppa! Sieltä löytää vaikka ja mitä ja jos vain omistaisin paljon rahaa niin kaikki tavarani olisi Ikeasta. Pitäisi alkaa säästää rahaa että saisi ostettua sieltä kaikki ne mitkä haluun. Aion kans sisustaa Julian huoneen Ikea tavaroilla.
 
J, Julia; Rakas tyttäreni, joka on tärkein asia päällä maan <3! 
 
K, Kaupat; Kaupat on todella ihania ja rakastan kaupassa käyntiä. Sieltä saa ruokaa, herkkuja, vaatteita ja muuta tillbehööriä.
 
L, Linnanmäki; Lintsi on TOSI kiva paikka, minua oikein harmittaa etten ole päässyt sinne nyt kahteen vuoteen :/, Ennen olin sielä monta kertaa vuodessa. 
 
M, Magnus; Rakkaani, elämäni mies, lapseni isä ja se ketä rakastan ja ketä tulen aina rakastamaan <3
 
N, Netti; Ilman nettiä elämäni olisi aika tylsää ja nettiä tarvii muutenkin kaikkeen, leffoja voi katsella, jutella kavereitten kanssa, etsiä töitä, kattoo reseptejä, ja muuta kivaa.
 
O, Onnellisuus; Onnellinen pitää olla että jaksaa eteenpäin!
 
P, Perhe; Perheeni on minulle kaikki kaikessa. En ikinä pärjäisi ilman äitiäni, sisarukseni ovat maailman ihanimmat. Äidillä on hyvä mies joka on minulle isäpuoli. Hänkin on tosi rento ja tärkeä.
 
Q, Queen; Pelaan paljon pasianssia, ja siinä Queeni on todella tärkeä :D.
 
R, Rakkaus; Rakkaus on ihanaa ja kans se kun rakkaus on monta eri asiaa, itse rakastan Juliaa, Mankkua, herkkuja, omaa aikaa, autolla ajaamista, läheisyyttä, dataamista jne.
 
S, Sandra; Rakas pikkusiskoni ja Julian sylikummi <3
 
T, Talo; Olemme suunnitelleet että joskus rakentaisimme oman talon. Ihan sellaisen minkä itse haluamme. Ja se olisi Meidän Talo!
 
U, Usko; Itse uskon Jumalaan. Uskon Mankkuun ja meihin ja tähän perheeseen! Uskon myös siihen että 21.12.12 tulee maailmanloppu!
 
V, Vauvat; Vauvat vain on niin maailman suloisimpia asioita, onneksi minulla on paljon tuttuja jotka odottavat vauvoja niin niitä pääsee katsomaan vuoden lopussa ja ens vuoden alussa.
 
X, Xylitoli; Purkka, Purkka on hyvää.
 
Y, Yö; Yöt on ihan kivoja sillon kun saan unta helposti, muuten ne tuntuvat tosi pitkiltä.
 
Z, Zebra; Suloinen heppa!
 
Ä, Äiti; Maailman tärkein ihminen päällä maan! Äitini on vain paras ja sillä siisti!
 
Ö, Ötökät; Inhoon ötököitä yli kaiken!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3