12.9.2012

Julia kehittyy

Tänään herättiin Julian kanssa jo 8, tai oikeastaan 7, mutta Julian otin viereeni sänkyyn ja torkahdeltiin 8aan.
Sitten noustiin ja Julia leikki lattialla. Sitten kun Julia alkoi olee väsynyt, niin lähden kanssa tekeen pienen lenkin, ja sitten kaupan kautta Maggikselle. Ostin hänelle energiajuoman, koska tiesin hänen tarvitsevan sitä :D Se on kyllä joku ihmejuoma äideille :D Sillä jaksaa.
Sitten toin mun eilen tekemää pannukakkua ja syötiin sitä.
Myöhemmin lähdettiin Idan luo, ja siellä se teki meille pannukakkua :D. Sitten se teki meille kladdkaakania (en tiedä mikä no suomeksi :D)
Julia jaksoi taas olla vaikea, eikä suostunut nukahtamaan päiväunille vaikka oli väsynyt, no nukahti sitten kuitenkin jossain vaiheessa. ja nukkui huimat 20 min ehkä. Sitten Eliaskin heräsi ja söi ja sitten oli minun mielestä paras lähtä kotiapäin kun Julia oli vielä väsynyt, hän sitten nukahti autoon ja nukkui vielä senkin jälkeen täällä kotona.
Ja sitten alko joku ihme kohtaus iltapuurolla, huusi kiljuvasti ja oli ihan kun olisi sattunut tosi paljon johonki. Mikään ei auttanut, ei edes lohduttaminen, tai joskus pikkasen, mutta sitten taas jatkui huuto :( Annettiin sitten lääketta ja sitten meni "kipu" ohi ja meillä oli taas iloinen tyttö, Mankku otti tytön olkkariin ja leikki hänen kanssa lattialla ja yhtäkkiä meidän pieni vauva ALKOI RYÖMIMÄÄN! Hänestä tulee iso vauva <3 Huomenna se on varmaan sitten menoa ja meininkiä :D Odotan innolla, vai odotanko? :D
Nyt Mankku taas taistelee Julian kanssa nukkahtamisen kanssa. Mutta nyt makkarissa hiljeni, toivottavasti nukahtais :)
Ja minä tyhmä menin unohtamaan kännykkäni Idalle, miten pärjään? Huomenna siis heti aamusta hakemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3