15.9.2012

140912

Herättiin tänään Julian kanssa 7 aikoihin, ja Julia sai katella sängyltä kun kävin vielä läpi loput hänen vaatteistaan. Nyt hänen kaapista löytyy kokoja 68/74, nopeasti vauvat kyllä kasvaa, kyllä kaikki sen sanoivatkin alussa, mutta en uskonut että NÄIN nopeasti.
Sitten kokeilin antaa Julialle kylmää valmista puuroa, kun olin lukenut että yhden vauva syö vain kylmänä puuroa, No just, kelpashan se sitten kylmänä :D, en tiedä mikä tolla tytöllä on, kun maitokaan ei kelpaa lämpimänä, mutta se nyt ei haittaa, helpompi antaa huoneenlämpöstä kun että joka kerta pitäisi lämmittää. Mutta kuka nyt syö puuroa kylmänä`? (Paitsi vispipuuroa).
Sen jälkeen laitoin Julian lattialle ja kävin tupakalla ja kun tulin takaisin sisälle niin Julia oli ryöminy Mankun pleikkarin luo ja oli maistamassa sen johtoja :D.
Sain Julian päikkäreille vähän ennen 10 ja hän nukkui 1,5h. Sitten syötiin ja ajattelin että olisin leikkinyt hänen kanssa hetken, mutta häntä väsytti edelleenkin, niin takaisin nukkumaan vaan. Sitten kun heräsi vähän13 jälkeen niin lähdettiin hakemaan Marietta tätiä koulusta, ja nähtiin Idaakin ja sitten lähdettiin shoppailemaan Marietan kanssa, hänen piti löytää synttärivaatteita kun täyttää 18 viikon päästä. Marietta osti Julialle talvipipon joka oli todella suloinen, Voin laittaa huomenna kuvan siitä.
Sitten käytiin hakemassa anopin koiraa häneltä ja sitten vien Marietan kotiin ja tultiin itsekkin kotiin, ja Mankku oli jo kotona <3.
Tein meille ruokaa, samalla kun TAAS VAIHTEEKSI siivosin keittiön, en tajua kuka meillä aina sotkee keittiön? :D.
Mankku syötti Julian siinä samalla. Ruoan jälkeen mentiin kaikki 3 nukkumaan ja nukuttiin 2h SAMASSA sängyssä<3
Herättiin siis 19 aikaan, ja oli pakko lähtee kauppaan hakemaan ruokaa Julialle huomiseksi, kun hänellä ei ollut. Ulkona oli todella huono sää, vettä tuli ja oli kylmää ja hämärää. Kaupan jälkeen soitettiin Maggikselle ja Andersille ja mentiin niille kahville.
Sitten kotiin ja Julia nukahti heti., en muista paljon kello oli silloin mutta jotain 21. Me alettiin kattoo leffaa
Nyt Mankku pelaa ja mä datailen, kohta nukkumaan.

Nyt minullekkin iski se flunssa, Varmaan Mankku joka tartuttanut. Toivottavasti Julia ei tule kipeäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3