22.9.2012

Leffailta

Taas rankka yö takana kun Julia herännyt monta kertaa nälkään kun ei eilen syönnyt paljon mitää kiinteetä ruokaa.
Aamullakaan puuro ei kelvannu. Sitten laitin parvekkeelle nukkumaan, mutta ei meinannut saada unesta kiinni niin päätin että mennään kävelylle puin päälle ja laitoin kengät valmiiksi päälle ja kun mun piti hakea Julia parvekkeelta niin sitten hän olikin nukahtanut. No eipäs tarvinnut mennä ulos kylmään.
Julia ei nukkunut edes puolta tuntia. Sitten koitettiin syödä taas lounasta, mutta söi hän onneksi edes vähän.
Sitten kateltiin tv:eetä yhdessä sohvalta, Kunnes Julialle tuli väsy ja laitoin omaan sänkyyn nukkumaan, sitten ajattelin itse katsoa leffan, mutta mullekki iski väsy ja nukahdin sohvalle. Heräsin Julian huutoon ja huomasin että kello oli jo 14:36, Ja Mankun piti herätä 14 :D. Ja Julia oli nukkunut pitkät päikkärit (2h 50min).
Julia söi pikkasen välipalaa ja sitten mentiin kauppaan.
Tein meille ruokaa ja sen jälkeen julia otti pienet päikkärit taas ja sitten kokeiltiin taas syödä illallista ja söi hän silloinkin vähän. Mutta sain vinkkejä että voi vaikka eka antaa jääkylmän purulelun joka puuduttaa ikeniä pikkasen niin sitten maistuu ruoka paremmin, näin ystäväni teki.
Tulis nyt vain ne hampaat!!
Sitten ruoan jälkeen lähdettiin moikkaamaan Julian kummisetää ja -tätiä. Nyt ollaan kotona taas ja Mankku pelaa, mä dataan ja Julia riehuu sängyssään. Kohta aletaan kattoo leffaa ja syödään sipsiiii :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3