14.10.2015

Williamin 8kk neuvola

Williamilla ikää tänään tasan 7kk 3vk 3pv.
Miehellä on aamuvuoroviikko mutta vaihtoi tämän päivän vuoron iltavuoroksi että pääsisin hyvin yksin Williamin kanssa neuvolaan, kun meillä oli aika jo 8:15, kun varasin ajan en muistanut että Julialla on syyslomalla tällä viikolla. Päästiin hyvin lähtee Williaminkaa kahdestaan.

Ekaks mentiin neuvolatädin luokse ja sain heti lahjan kun tulin sisälle, olin ihan hämilläni että miksi?
Kertoivat että eilen neuvolassa oli käyny jotkut imetystietäjät ja olivat jättäneet sinne ylijäämät lahjat ja ne sitten jakeli niitä muillekkin. Mikä kiva yllätys! Sain myös kaksi lehteä ja suukon (suklaata:D).


Neuvolantäti sitten mittaili pojan ja mitat olivat

9530g ja 71cm pitkä ja pää 46,2cm

Sitten käytiin neuvolalääkärillä.
Kaikki oli hyvin mutta mietti vähän sitä kun William varvastelee, en nyt vaan ymmärrä mikä ongelma se NYT on? Eihän William kävele edes vielä. Kai siitä voi sitten huolestua jos alkaa käveleen silleen? Sitten valitti myös siitä kun William ei vielä ryömi, itse en ole huolissani koska tytötkin alkaneet liikkua vasta 8kk iässä. Lääkäri sanoi että jos ei 10kk vielä ryömi niin pitää soittaa neuvolaan (Onhan meillä 10kk neuvola). Itse en ole yhtään huolissani Williamin liikkumisesta koska liikkuu paikasta A paikkaan B muulla tavoin, kuten taaksepäin ja sivuttain jotenki.

William oli tuossa missä X ja oli itse liikkunu makkariin asti. Eli kyllä hän liikkuu ! Ei vaan suoraan eteenpäin. Ja uskon että kohta varmasti alkaa jos ei lähde suoraan konttaa :).

Muuten kaikki siis hyvin ja lääkäri rustasi korttiin seuraavan tekstin:

"Hieno poika! Kasvaa hyvin. Sydän ja keuhkot ok. Vatsa ok. Reflexit hyvät. Ei karsastusta. Vielä varvastaa ja ei ryömi. Kotona tukevat liikkumista."


William - Sara 
Kuvassa William 8kk ja Sara 1v ja ne ovat samankokoisia :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3