26.10.2015

Julian päiväkotikuvat


 Kaverikuva pikkuserkun kanssa 
Koko ryhmä! Valitettavasti jouduin sensuroimaan kaikki muut koska ei ole lupaa julkaista kuvia heistä.

Aikas ihanat omasta mielestäni vaikka ei Julia aluksi suostunut ollenkaa hymyilemään, onneksi lopussa edes vähäsen sinnepäin.

Ajattelin tähän samaan postaukseen kertoa meidän tästä päivästä. Se nimittäin alkoi jo kello 3:30 kun tytöt heräsivät. Voin sanoo etten itse ollut siihen aikaan vielä valmis heräämään koska oltiin menty nukkumaan vasta keskiyönä. En saannut tyttöjä mitenkään jatkamaan unia vaikka palautin ne sänkyihinsä monta kertaa ja menin itse nukkumaan. Ei menny kauaa kun taas heräsin siihen kun riehuivat huoneessa ja yhden kerran vessassa ja kun menin vessaan löysin kaksi läpimärkää olevaa tyttöä!! :/ HUOH! En tajuu miks noi leikkii veden kanssa AINA kun silmä välttää!!??
Vietiin Julia 8 päiväkotiin ja vähän epäilytti kyllä että miten jaksaa tämän päivän siellä. Sara oli ihan valmis päikkäreille 8 aikaan jo. Mutta viihdytin häntä 10 asti jolloin laitoin sekä Saran että Williamin nukkumaan ja menin itsekkin päikkäreille. En tosin ehtiny kauan nukkumaan kun mieheni tuli käymään kotona kahvilla. Tämä päivä on siis ollut todella väsyttävä ja oon edelleen ihan poikki ja olisin valmis nukkumaan silti en halua vielä :D.Iltapäivällä käytiin mun serkun luona kahvilla ja saatiin me mansikkapiirakkaa kans. Heidän kissa oli saannu noin kaks viikkoa sitten kissanpentuja niin pääsin nuuskimaan niitäkin <3.
Oltiin siellä sitten iltaan asti ja äsken laitettiin vasta tytöt nukkumaan. Uskalltaisivat vaan herätä ennen aamuseitsemää!! :DNyt aivot narikkaan ja sohvalle makaamaan. Hyvää yötä lukijat! <3

Mun ja miehen eilinen iltapala<3

PS! Ostin tänään kunnon teippiä millä teippaan hanan kiinni etteivät tytöt voi ainakaa leikkiä yöllä/aamulla! ;)


6 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Nykyään saa niin paljon erilaisempia mitä sillon omaan lapsuusaikaan :D Meillekin on matkalla nyt ihan ensimmäiset päiväkotikuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo plus et tää on sellanen oikee kunnon kuvaajaa joka kuvaa myös häitä ja mitä vaan kuvia haluaa. Nämä kuvaa siksi meidän päiväkodissa koska omistajan poika on samassa ryhmässä julian kanssa. Mikä tuuri! Saa niin hyviä kuvia! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Meillä lapsilla oli kuvaukset eilen, enkä millään malttais odottaa että saan eteeni kaikki kuat :) Tilattiin yksi ryhmäkuva, muotokuva-arkit jokaisesta, sisaruskuva sekä yksi kaverikuva (Maalistyttö ystävänsä kanssa). Tulevat ensin nettiin, josta ne voi sitten valita tai halutessaan jättää tilaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, meilleki tuli nettiin ne ja sai itse valita. :) Onneks!

   Poista

Kiitos kommentista <3