1.10.2015

Autumn 2015

En ymmärrä, mutta ennen en tykännyt syksystä ollenkaan. Kuka nyt tykkäis kylmästä ja sateesta? Jotenki mieli on muttunu tässä vuosien aikana. Johtuukohan lapsista? Näkeekö asioita eri tavalla lapsien jälkeen? Mä ainakin uskon niin. Syksyssähän on monta hyvää asiaa, kuten ihanat värit, ei oo enään niin kuuma kuin kesällä, saa pukea ihanat välikausivaatteet päälle, Voi hyppiä vesilätäköissä tai lehtikasoissa, saa ihania kuvia otettua, Voi tehdä pitkiä kävelylenkkejä.


Pakko myöntää että minua ei saa ulos jos siellä sataa kaatamalla. En vaan tykkää kastua turhaan. Mutta silloin voi hyvin keksiä leikkejä sisälläkin, Kuten askartelu tai piirtäminen. Tänään me piirreltiin tyttöjenkaa päivällä kun ulkona satoi vettä.


Illalla Sara meni mummilaan yökylään ja me mentiin pitkälle kävelylenkille ja kaupan kautta kotiin. Hemmoteltiin vähän Juliaa, kun sille tuli paha mieli kun ei päässyt mummilaan. Hän ei vielä ymmärrä että Saranki pitää joskus päästä pois kotoa ja pitämään hauskaa, Kun Julialla taas on pk ja kerho.
Hemmoteltiin sitten Julia ostamalla pakastepizzaa ja syötiin sitä iltapalaksi.
Saatiin myös ihania syyskuvia sisaruksista.
#Kuopus ja #Esikoinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3