22.10.2015

Sisusta joulu kotiin

Rakastan Joulua, ja yks paras osa joulua on joulusisustus. Joulun väreihin kuuluu yleensä vihreä ja punainen, mutta viime vuosien ajan on tullut myös valkoinen ja harmaa. Tähän asti meiltä on löytyny eniten väri punainen, mutta koska rakastan valkoista sisustuksessa haluan enemmän valkoisia sisustusjuttuja väreissä valkoinen ja harmaa. Tein kollaaseja Elloksen sisustustavaroista joita voisin kotiuttaa.

1. Pärla - Valoköynnös, sopii mihin vain, ikkunaan, kulhoon, pöydälle jne. 2. Garnboll - Valoköynnös Sama homma kun ekan kanssa. Mutta itse haluan tuollaisen roikkumaan mun sistustikkaiden päälle. 3. String - Kynttelikkö, Haluaisin tuon ruokapöydälle.

4. MO - kuusikoriste 5. Helga - kuusikoriste Aivan ihania kotiin jos ei esim halua joulukuusta tai jostain syystä ei voi ottaa oikeesta puuta kotiin. Meille ei esim vielä tänä vuonna tule, koska William vetäisi sen varmasti alas. Niin siksi tämmöinen sopisi hyvin.


6. Trapp - kynttelikkö kaunis joulukoriste kotiin. 7. Ichiban - Tähtivalaisin sopii jollekkin tasolle valaisemaan hieman huonetta. 8. Hall - tähtivalaisin Sopii ikkunaan.

Löysittekö jotain mikä miellytti teidän silmää?

Jouluaiheinen postaus, mutta kohta on joulu, enään 2kk2päivää. Oletteko jo ostaneet joululahjoja? Itse olen YHDEN ;D.


3 kommenttia:

 1. En ole ostanut joululahjoja, mutta suunnitellut kylläkin :) Mitään lahjavuorta ei lapset tänä Jouluna saa, mutta kyllähän kolmen muksun paketeista kertyy jo aikamoinen pino vähemmälläkin määrällä. Joulusisustuksesta tykkään myös, ja vaikka punainen taitaa tänäkin Jouluna löytää meiltä paikkansa, esimerkiksi kuusen koristeluun taidan käyttää pitkälti valkoista, hopeaa ja pastellisävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin puhuttii siitä että ostetaa lapsille kaks lahjaa per lapsi.. kun ne saa isovanhemmilta ja kummeilta kans..

   Poista
  2. Mekin puhuttii siitä että ostetaa lapsille kaks lahjaa per lapsi.. kun ne saa isovanhemmilta ja kummeilta kans..

   Poista

Kiitos kommentista <3