20.10.2015

Sara 2v

Tänään rakas Saramme täytti 2v. Muistan edelleen hyvin päivämme 2vuotta sitten kun hän syntyi <3.
Rakas tyttäremme oli niiin pieni (3200g ja 47cm) ja niin rakas alusta asti. Nukkui heti alusta kokonaisia öitä ja oli aina iloinen ja hyvällä tuulella. 
Tänään tämä sama tyttö on jo iso tyttö, puhuu paljon, juoksee ja nauraa. Rakastaa nukkeja ja sen vaunua. Uhma ja kova tahto on hänen vahvaa luonetta, Mutta samalla niin suloinen ja oppiva tyttö. Kokoajan siis oppii jotain uutta. Kasvaa. 
Mutta silti on edelleen tutti ja nukkumaanmenomaito todella tärkeä osa hänen eläämänsä. Maitoon tulee muutos kun muuttaa isojen tyttöjen sänkyyn tämän viikon lopussa koska isot tytöt eivät juo enää maitoa pullosta. Tutista emme vielä luovu, koska ei ole valmis. Sara on todella herkkä luonteeltaan ja tarvitsee syliä paljon. Rakastaa haleja ja pusuja ja olla sylissä.


Palataan takas tähän päivään. Minulla oli herätys 7:30, nousimme mieheni kanssa ja huomasimme että tytöt olivat vielä hereillä, Sara pinniksessä ja Julia vessassa leikkimässä veden kanssa (-.-). Sara sai odottaa hetken sängyssään kun me muut laitoimme kynttilät munkin päälle ja mies puhalsi kaksi ilmapalloa. Sitten menimme munkin ja ilmapallojen kanssa laulamaan Saralle. Tyttö oli niin ihmeissään ettei tajunnu/osannut puhaltaa kynttilöitä niin isosisko vähän auttoi.

Sitten nostin Saran pois sängystään ja sai syödä munkkinsa ja juoda mehua - Erikoinen aamupala!
Huomasitte varmaan ettei Saralle ollut lahjaa. Olimme päättäneet miehen kanssa että Sara saisi tänään itse valita lelunsa kaupasta, ihan minkä vaan - Melkeen. 

Sara yritti näyttää monta vuotta on sormillaan, tuli yksi sormi liikaa :D.
Mies vei Julian päiväkotiin ja minä kävin suihkussa ja aloin pukea Saran ja Williamin. Sitten lähdettiinkin jo ajaamaan kohti Helsinkiä. 


William vietiin mun siskolle hoitoon että saisimme viettää laatuaikaa vain Saran kanssa.
Lähdimme Jumboon. Ekaks mentiin Br-Lelu kauppaan, Jos lapsi on siellä jäseneenä niin lapsi saa sieltä lelun lahjaksi. Sara sai värityskirjan ja kyniä. Sitten kävimme parissa muussa kaupassa ennenkun menimme Prismaan.Jumbon prisma on TODELLA ISO ja siellä on paljon kaikkea ja erillaisia leluja, sieltä Sara sai valita minkä halusi, Valitsimme kaikki yhdessä Saralle kalastuspelin jossa kalastetaan kaloja magneettiongella. Tosi jännä ja kiva ja Sara on innoissaan pelannut sitä tänään. Leluosastolla on myös karuselli joka toimii ilmaitteeksi S-bonuskortilla.


Ostimme Saralle prismasta uuden peitteen ja tyynyn joka tulee hänen uuteen sänkyynsä jonka hän saa mummoltaan synttärilahjaksi. Tämän jälkeen menimme mäkkäriin syömään koska Sara toivoi ranskalaisia lounaaksi ja tottakai Sara sai päättää tänään.Shoppailu oli rankkaa ja Sara nukahti heti autoon. Ei ehtiny kauan nukkua kun olimme jo takaisin siskoni luona. Jäimme sinne kahvittelemaan ennenkun matkamme jatkui takaisin kotiin. Porvoossa kävimme vielä ruokakaupassa ja sitten haimme Julian. 
Sara sai prinsessamekon päällensä kotona ja illalla tuli kaksi vierasta syntymäpäiväkahvilla käymään. Sara sai lahjaksi muumilakanat ja halloween noitahatun ja hyrrän kivoilla "discovaloilla". 


Kaikenkaikkiaan ollut ihana päivä tänään ja Sara nukahti heti puoli 8 aikaan sänkyynsä.
Lauantaina juhlitaan sitten synttäreitä kakkujen ja vieraitten kanssa. ja Torstaina on 2v-neuvola.

Onnea rakas Saramme 2vuotis päivänäsi <3
7 kommenttia:

 1. No huhhu... Ei kaksivuotias tarvitse tuttia millään tavalla... Tutit ovat imemistä varten ja kaksivuotiaalla ei ole imemisen tarvetta. Toivottavasti ei ole köytössö kun nukkumaan mennessä ettei hänen hampaat kärsi teidän laiskuuden vuoksi... Hirvittää nähdä noin isoja lapsia tutin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä esikoinen luopu tutista kun oli 2,5v ja hampaat hyvässä kunnossa! Meillä 2vuotiaalla on tutintarve ja en aio olla ilkeä ja ottaa se pois. Ollaan paljon vähennetty päivätuttia mutta huutaa sen perään silti kokoajan.

   Poista
 2. Mitä ihottumaa Saralla on suun ympärillä? Johtuuko tutista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei johdu tutista.. joko allergia tai atooppinen iho.. mut tutti ja kuola pahentaa ihottumaa. Ennen oli allerginen maissille ja ihottuma ilmeni heti pahana suun ympärille. Mut ei enää. Mut jotkut ruokaaineet tekevät sen

   Poista
  2. Ei johdu tutista.. joko allergia tai atooppinen iho.. mut tutti ja kuola pahentaa ihottumaa. Ennen oli allerginen maissille ja ihottuma ilmeni heti pahana suun ympärille. Mut ei enää. Mut jotkut ruokaaineet tekevät sen

   Poista

Kiitos kommentista <3