9.10.2015

KETOPE

= Keskiviikko, Torstai ja Perjantai!
Keskiviikosta on kaksi päivää ja silti jouduin hetken miettimään että mitä oikein tehtiin sillon. Mutta palautui ne muistot mieleen. Itse nukuin silloin 9 kun mies nousi lasten kanssa ja vei Julian tarhaan.
Serkkuni tuli käymään ja oli meillä iltapäivään asti. Mies kokkaili tällä kertaa!! :)
Kun oli aika hakee Julia tarhasta huomasin että tuplat oli jäänny miehen autoon ja se tarkoitti sitä että Sara joutuu kävelemään. Pelkäsin jo valmiiksi että mitä siitä tulee kun Sara tykkää kävellä omia reittejä eikä ymmärrä vaaraa kun autoja tulee jne.

Ei meinattu päästä pois tarhan pihalta kun Sara halus jäädä sinne liukumaan liukumäkeä. Iltapäivällä siskoni tuli käymään. Ja tuosta ^ vikasta kuvasta näkee että Wiltsu makaa ihan väsyneenä mun sylissä, ei yleensä makaa noin rauhallisena sylissä enään. Mamman vauva <3.

Torstaina mies sai nukkua 9 ja ennenku herätettiin isi puimme päälle kaikki vaatteet ja oltiin valmiina lähtemään ulos. Eli kun isi oli valmis ja heränny lähdimme kävellen kauppaan kaikki.


Kun tultiin kotiin tein meille jauhelihakeittoa, nam! Onneks lapsetkin rakastaa. Williamkin sai sitä ja tykkäs.


Tänään mieheni heräsi lasten kanssa ja vei Julian tarhaan. Minä en saannu unta enää 8 jälkeen niin söin aamupalaa muitten kanssa ja kävin suihkussa Saran kanssa. Sen jälkeen lähdettiin Porvoon markkinoille. Ei ostettu muuta kuin metrilakuja. Mieli olisi tehnyt ostaa yksi ihanan räikeen pinkki huppari mutta se jäi nyt kuitenki ostamatta. Nähtiin anoppi kans markkinoilla ja kun oltiin lähtemässä kotiin anoppi päätti ottaa Saran kyläilemään pariksi tunniksi.
Serkkuni tuli kans taas käymään ja kun he lähtivät päätin alkaa siivoamaan kun sain Williaminkin nukkumaan. Sara tuli kotiin puol 3 aikaa ja meni heti päikkäreille kun ei ollu nukkunu mummilla.
Jouduin sitten herättämään molemmat puol 4 aikaan kun piti hakea Julia tarhasta. Ja TAAS ne tuplat oli autossa. Sain tungettua molemmat normirattaisiin sylikkäin koska Sara oli niin väsy ettei todellakaan olisi suostunu kävelee. Hyvin meni siis :D.


Iltapäivällä kaverini tuli poikansa kanssa käymään. Ja kun tekivät lähtö Julia ja E halasivat ja E antoi Julialle pusun poskelle <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3