1.3.2014

Treffejä ja nukkumisasiaa

Torstaina serkkuni tuli taas tänne heti aamusta tyttönsä kanssa. Ja oli meidän kanssa täällä koko päivän. 
Saimme kaikki 3 lasta nukkumaan samaan aikaan ja iltapäivällä otin Julian mukaan ja lähdin niitten kanssa Shellille kahville yhden toisen kaverin kanssa ja hänen tyttärensä kanssa. Sitten tulimme takaisin meille mäkin kautta. Olin laiska ja en jaksanu tehä ruokaa, niin mäkki oli meidän ruoka.

Perjantaina naapuri tuli meille kahville heti aamusta. Ja sen jälkeen Julian kummitäti tuli hakemaan meidät ja lähdimme mamma-lapsi treffeille. Nämä treffit on kyllä monien viikkojen pelastus, pääsee näkemään muita mammoja ja Julia pääsee leikkimään muitten lapsien kanssa, sitä hän rakastaa!

Kun tultiin takas kotiin 13 aikaan niin yritin saada Julian päikkäreille, mutta ei hän millään nukahtanu. (Ei hän vielä saa jättää päikkäreitä pois..) Hän ei edes mitenkää jaksa vielä valvoa koko päivää koska iltapäivällä n 17 aikaa istuimme koko perhe sohvalla katsomassa tv:eetä ja yhtäkkiä huomaamme miehen kanssa että Julia nukahti..


Yritimme kuitenki että ei nukkuis, koska sillon yöunet venähtäis ja pahasti. 
19 aikaa annoin iltapalaa ja sitten laitoimme nukkumaan. Hän taisteli silloinkin unta vastaan. Enkä kyllä ymmärrä miten jaksaa. Vaikka oli ihan väsy. 19:30 aikaa oli jo nukahtanu :).


Tein seitä ja perunaa ruoaks ja oli hyvää vaihtelua.

Tänään Julia päätti herätä jo 7:15 -.- Olin aika väsy. Mutta onneks piristyin nopeasti ja sain tehtyä puuroa molemmille tytöille vaikka samalla tappelin ton miehen kanssa että saisin hänetkin ylös. Koska on paljon tekemistä vielä tänään, Minä ja Julia suihkuun, pakata lasten vaatteita, vaippoja ja ruokaa mukaan. Valita niille hienot vaatteet ja siivoilla vähän.

12 aikaan lähdemme Helsinkiin viettämään mun pikkuveljen 16 v synttäreitä. Sitten Sara jää sinne yökylään. Sitten tulemme takaisin Porvooseen ja viemme Julian fafan ja hänen vaimonsa luokse yökylään. Ja sitten menemme miehen kanssa viettämään mun synttäreitä, eli syömään ja ollaan vaan. Ja jos jaksamme niin vaihdamme makkarissa järjestyksen.Sara ei ihan vielä osaa kunnolla syödä. mutta pikkuhiljaa opitaan nielemään se kans, eikä vaan päristetä se takas ulos. :D

- Diana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3