20.3.2014

Sisustus

Mun pää on niin täynnä kaikenlaisia sisustusjuttuja ja ideoita. 
Jos en pian pääse toteuttamaan niitä niin pää räjähtää :D.

Tänään kävin Mikrokulmas, se on uudistunun hetki sitten ja siellä oli PAALJON enemmän sisustusjuttuja kun mitä ennen. Rakastuin kaikkiin ja jos ois vaan rahaa ollu niin olisin ostanu kaikki kotiin. Ostin kuitenki jotain kivaa :).
Ihana verho keittiön ikkunaan, tekstissä lukee "Shine like a star". Ja sitten servetit, vaaleanpunaiset missä valkoinen tähti.


Vietämme Saran kanssa täällä äiti-tytär iltaa kun Julia lähti mummolaan yöksi :).
Sara-pikkunen on kuumeessa ollu koko päivän, mutta on onneksi syönny ja ollu oma ihana itsensä <38 kommenttia:

 1. Ihana verho! Tykkäisin kauheesti ostaa jonkun laskosverhon kotiin,muttamutta.. en tiiä mihin sellasen saisin sopimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin ton viel tänään lehdessä ja kun oli niin halpa niin oli heti pakko lähtee hakee :D Eikö keittiöön? tai makkariin?

   Poista
 2. Onpa ihana verho :) Mä haluaisin kanssa jonkun vastaavan, sellaisen joka sopis meidän makuuhuoneeseen. Pitääkin alkaa katsella.

  Ihania kuvia Sarasta!

  VastaaPoista
 3. Hieno kappa! Mulla on kaksikin kappaa, toinen vähän samantyylinen ku toi, mutta tarvisin samanväriset sivuverhot nii ei oo tullu käytettyy :(

  VastaaPoista
 4. Meneehän noi hyvin ilman sivuverhojakin :) Mä voisin haluta ellokselta sellaset valkoiset sivuverhot mis on harmaita pieniä tähtiä :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat! Mistä tollasia saa ostettua? Yrittänyt netistä katsella mutta en oo löytänyt :(

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3