2.3.2014

Kakkukahvit

Tänään pidin sukulaisille kakkukahvit. Heräsin tänään 10 aikaan, söin aamupalaa rauhassa ja menin takas makoilemaan hetkeksi sänkyyn. Oli ihanaa saada herätä rauhassa ja olla vaan. Noustiin sitten molemmat miehen kanssa 11 jälkeen. Aloin siivoamaan ja laittamaan pöytää koreaksi. Tein kakun ja laitoin pullat uuniin. Ja puin vaatteet päälle. Mies lähti hakemaan Julian kotiin. Vieraat saapuivat 15 aikaan tänne.
Täällä kävi, äiti, sisko, isäpuoli, eno/kummisetä, kummitäti, ja niitten lapsenlapsi, toinen sisko ja hänen sisko, mun toinen kummitäti ja hänen poikansa, miehen veli. Myöhemmin illalla tuli toinen perheystävä ja hänen tytär. Ja naapuritkin tuli kylään. ONNEKS melkein kaikki tarjottavat loppuivat. Vähän kakkua jouduin heittää pois joka jäi yli. Otin kuvan kakusta, mutta unohdin kuvata muut tarjottavat. Mutta tarjolla oli, täytekakku, juustokakkua (mun äidin tekemää), pullaa ja keksiä.


Sain kans ihania lahjoja <3

Partylite-kynttilöitä - servettejä ja ihana sisustusjuttu - tuhkakuppi joka on teneriffalta

kummitädin tekemät villasukat<3 - shaker - vaaka

2 muumimukia (oikealla on sesonkimuki) - pesuaineita toi vasemmalla oleva purkki ottaa tahran kun tahran pois. (Pelastus lapsiperheelle ;) )

25 ruusua <3 ja kortti :)
Äitini osti tytöille tällaisen <3

Kummitätini oli ostanu tytöille mekot <3
Nää kaks omi keksit kokonaan :D<3

Hali ennenku pikkuserkku E lähti kotiin< 3 on ne vaan niin suloisia <3
Olohuonepöytä :)
Kiitos kaikille jotka tulitte kahville. Kuukauden päästä uudestaan, sillon vietetään Julian 2v syntymäpäivää <3

- Diana

4 kommenttia:

Kiitos kommentista <3