28.3.2014

Puuhailua

Ajattelin vähän kertoa että mitä ollaan puuhailtu viime päivinä, ja kuviakin on :).
Me ollaan oltu puistoilemassa, yks kaveri muutti viime kuussa tänne aika lähelle, niin nyt on kivaa kun on puistoiluseuraa. Ja sääkin on ollut niin kaunis että on ollu kivaakin olla ulkona.


Keskiviikkona ystäväpariskunta ja heidän tytär tulivat tänne ja tehtiin lettuja :)

Ja me tytöt otettiin rennosti ;D


Meillä ollaan edelleenkin vain sen yhden kerran päästy ympäri, eli eikai sitä sittenkään voi lasketa.. Yritys on kova nyt kokoajan, mutta ei ihan vielä ole päässyt uudestaan.


Iloisia tyttöjä aamupalalla :))


Väsyttää, mutta en suostunu nukkumaan :D
Torstaina käytiin illalla mummolassa, mies vaihto kesärenkaat autoon ja hengailtiin vaan.Tänään menimme aamupäivällä kans mummolaan. Äitini valmistui tänään lähihoitajaksi, niin käytiin hänen koululla katsomassa kun hän sai todistuksen, hatun päähän ja vannoi lähihoitajan valan. :)Äiti ja perhetuttu, molemmat valmistuivat lähihoitajiksi :) ONNEA <3

Saimme äidin luona kakkua :)
Julia kokeili mummon hattua :D
Katsottiin Salkkarit mummolassa ja sen jälkeen tultiin kotiin. Molemmat tytöt nukahtivat heti kun heidät sänkyyn sain. Mies oli iltavuorossa, toi äsken mulle Batteryn ja meni kaverin luokse kahville. Saa nähä millon se löytää tiensä kotiin. Itse voisin nyt kattoo eilisen Valheen Vangit jaksoa ja Klikkaa mua jaksoa :).

Hyvää yötä

- Diana

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3