15.1.2013

Urheilua ja Ostoksia

Tänään me noustiin meillä jo 7 aikaan. Uskoisin että hampaat kiusaa, koska ei Julia paljon ruokaakaan syö :/ Ja alhaalla on yks valkonen läntti, toivottavasti tulis pian läpi että nukuttais ja syötäis taas hyvin. Yöllä kuitenki onneks vain kerran herää. Mutta ei suostu 7-8 aikaa nukahtamaan uudelleen niinkun ennen.

Tapeltiin Julian kanssa tänään taas päikkäreistä, niin annoin periksi ja otin Julian, tutin ja sammutin valot olkkarista ja Julia syliin ja viltti päälle ja tutti suuhun ja kateltiin leffaa yhdessä ja Julia sitten nukahti siihen mun syliin <3Tänään kävin kävelyllä kauppaan ystäväni kanssa.

Myöhemmin menin Julian kummitädin ja Metta-tädin kanssa kuntosalille, koska Metta-tädin kerrostalosta sellanen löytyy.. Mutta oli se aika suuri pettymys meille, koska laitteet olivat niin vanhoja ettei mikään niistä oikein toiminu ja oli muutenki niin paskasta siellä jne.. Juliakin oli mukana ja istu hiljaa lattialla paikallaan (ei istu koskaan siis paikallaan) koko sen puol tuntia mitä siellä oltiin. Piti olla tunti siel, mutta oli vaikeeta kun siellä ei voinnu tehä mitään.

Me mentiin sitten Metan kanssa jatkamaan hänen luokse aerobikkiä ja zumbaa ja sitten pelailtiin Playstation Movella rantapalloa ja tuli siin sitten kuuma ja hiki, eli yhteensä 2 h tuli jumpattua :) Olen tyytyväinen! Huomenna sitten taas kävelemään :). Ja otetaan varmaan Julia mukaan niin pääsee nukkumaan siin samalla päikkärit.

Sitten me kävimme kaupassa, ja tuli ostettua puol kauppaa :o

Meijän jääkaappi ei ole koskaan nähny näin paljon ruokaa samaan aikaan :D.
Kaupan jälkeen menimme käymään mummilassa kahvilla.

Nyt ollaan kotona ja yritämme saada tota meijän yliväsynyttä tytärtä nukahtamaan.. Ja toi mun mies on niin ihana ja syö tässä vieressä KARKKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vituttaa se ajatus siitä että hänen pitää syödä karkkia just nyt kun mulla on laihis... Mutta muuten ei oikeastaan tee edes mieli syödä mitään tollasta.. koska haluan OIKEASTI nyt laihtua ja saada kiinteän vartalon :).

Kohta varmaan nukkumaan, kun oon ihan puhki tästä kaikesta tämän päiväisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3