18.1.2013

Perjantai

Julia valvo eilen 7,5h ennen yöunia, ajattelin että nyt varmasti nukkuu koko yön läpi. Ajattelin väärin!
Julia nukahti 21:20 ja heräsi ekan kerran jo 2:30 ja sitten 5 jolloin luuli että heräillään, koska huus vaa eikä suostunu ottaa tuttia tai maitoa vastaan jne.. :/ Annoin hänelle lääkettä. Ja sain puol 6 aikaan hänen takaisin nukkumaan. Itkin vaan täällä kun olin niiiiiin väsynyt.
8:15 Julia sitten heräsi taas ja noustiin ylös. Eli tänään olen ollut aika väsyny, ja ulkoiluhan siihen auttais, mutta mittari näyttää että ulkona on -19 astetta. Eli taidamme viettää tämän päivän kokonaan siäsällä.

Me siivottiin tos aamulla, ja sit kun mun piti imuroida pois muruset Julian syöttötuolista, niin yks remmeistä meni imurimen putkeen ja sitten se osa joka laitetaan kiinni toiseen remmiin niin se jäi sinne putkeen poikittain ja en saannu sitä ulos :D


En ees tajuu miten tämä on mahdollista.. yritin vetää sen ulos, muttei tullu.
Sitten kokeilin et laitan imurimen päälle ja työnnän sen kiinnittymisjutun enemmän sisään putkeen niiin johan irtos :) JEE!

Sitten sain Julian jopa syömään aika paljon ruokaa ja söi vielä jälkkäriäkin.
Ja äsken meni kiltisti nukkumaan, ja toivon että nukkuu vähän pidempään kun puol tuntii nyt kun kuitenki masu täynnä ruokaa + maitoo.

Jotenki musta tuntuu et se hammas tulee ihan just läpi ainaki näyttää siltä, mitä nyt näin kun Julia ei oikein mielellään suutaan näytä :D.

Julia on oppinu kävelemään tosi hyvin jo tällä kärryllä :)

En usko että tuleen kirjoittamaan enään illalla, koska haluan viettää tämän illan mieheni kanssa. Koska näen hänet seuraavan kerran hereillä vasta maanantai iltana. :/

Mitäköhän me keksittäis tänää?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3