24.1.2013

Oikein hauska päivä ollut :).

Saimme sitten rakkaat "naapurimme" (noi merkit tossa naapuri-sanassa siksi että eivät nyt iha ehkä naapurissa asu mutta tosi lähellä) mukaan puistoilemaan. :)

Julia on viimeks ollu keinussa joskus syksyllä ja sillon ei vielä ollu mitään mieltä mutta tänää tuli oikein naurua kun keinuttiin :)

Sitten päästiin leikkimään semmoseen "laivaan" :)


Julia ja E.

Puiston jälkeen Julia nukahti vaunuun ja sitten lähdimme "naapureitten" luokse hengailemaan.


Julia teki tuttavuutta varovasti "naapuri" isännän kanssa :D

Lapset kehitti hauskan leikin, Julia istui auton kyydissä ja E työnsi häntä :).
Pari tuntia siellä meni, jonka jälkeen lähdimme kotiin kun mummon piti tulla kylään.
Mummo toi tällaisen turvaistuimen mukanaan! :)
Julia näyttää niiiiiin pieneltä tässä :D Kun turvaistuin on niin iso :D. Huomenna pääsemme jo kokeilemaan tätä :). Julia ja mamma kiittää tästä lahjasta! <3
Mummo oli täällä pari tuntia leikkimässä meidän kanssa ja sitten Julian kummitätikin tuli kylään.

Illalla tuli myös "naapuri" käymään meillä kun oli tarkoitus katsoa leffaa yhdessä, mutta eihän siitä nyt oikein tullu mitään kun Julia oli hereillä ja sitten mieheni oli tulossa kotiin jne. Niin hengailtiin ja juoruttiin kaikenlasta ja siis kummitätikin oli vielä täällä. Katsottiin sitten kans salkkarit + viel huomisen salkkarit kaikki yhdessä!
Salkkarit on menny niin jänniksi että huh huh! :D

Äsken he lähtivätkin sitten kotiin. Ja nyt datailen hetken ja vietän sitten kai laatu-aikaa mieheni kanssa ja sitten onki jo nukkumaanmenoaika.

Huomenna sitten heti aamusta otamme naapurin mukaamme ja lähdemme kiertelemään kirppiksiä ja sen jälkeen kummitädille syömään hänen kehuttua jauhelihakastiketta ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3