7.1.2013

Siivousta ja asioiden hoitamista

Tänään mieheni antoi minun nukkua 10 asti, kun hän oli itse herännyt Julian kanssa jo puoli 9.
Menin pitkään kuumaan suihkuun❤!!!


Sen jälkeen syötiin aamupalaa ja mentiin kaupunkiin asioille, minä kävin kelassa ja miehen piti käydä verotoimistossa, mutta kun nähtiin se jono siellä niin päätettiin että ehkä sen asian SITTENKIN voi hoitaa netin kautta :D.

Siitä mentiin sitten kyselemään yhdestä paikasta miehen auton korjaamisesta..

Jonka jälkeen mentiin katsomaan Metta-tädin ja Janne-sedän kämppää, että minkälaista siel on nytten kun ovat muuttaneet sinne.
Ja mun mielestä ihana kämppä ja olivat saanneet sen jo jotenkuten näyttämään kodilta❤.

Sitten tultiin kotiin ja aloin tekemään meille makkarakeittoa ja samalla tein jonkunlaisen suursiivouksen.. Eli siis, imuroin kämpän, otin keittiöstä kaikki joulutavarat pois paitsi verhot (jouluverhot saa nyt olla siel siihen asti et oon löytäny jotkut kivat uudet verhot sinne), sit siivosin vesssan ja eteisen. Ja kaikki likaset vaatteet pesukoneesee ja puhtaat kaappeihin.
Olkkari on viel pikkasen sotkunen, mut oikeastaan tääl on vaan Jullen leluja ympäri lattiaa.Huomenna mieheni saa kyllä TAAS VAIHTEEKS soittaa isännöitsijälle meidän kellarista koska se on EDELLEEN täynnä entisen omistajan tavaroita... alkaa pikkuhiljaa vituttaa kun ei ne siellä hoida mitään!!!! Jos huomen ei ala tapahtumaan mitään, niin murtaudun siihen häkkivarastoon ja heitän kaikki entisen omistajan tavarat roskiin!!!
En jaksa sitä että Julian huone on täynnä kellariin menevää tavaraa + että meidän vaatehuone on täynnä sinne menevää tavaraa!!!!... HUOH!

Odotan innolla ens viikon maanantaita kun mun laihdutuskuuri alkaa ❤.
Jätän kaikki karkit ja muut herkut pois, alan syömään monipuolelesti, vähän ja usein ja paljon salaattia.. Ja alan myös kuntoilemaan, kerroin jo sen että alan käymään salilla ainaki 3 kertaa viikossa, sen lisäks varmaan kans enemmän vaunulenkkejä ja sit jos joskus iltaisin kun mies tullu kotiin menisin viel iltalenkille juoksemaan. Ei tekis kyl yhtään pahaa.  :)
Nyt viel oon ainakin ihan innoissani, katotaan kun ensviikko tulee et oonko viel yhtä innoissani :D.
Ehkä tuolla vauhdilla pääsisin kesäkuntoon 2013 ;) Tavoitteena nyt se ainaki, jos ei muuten niin sitten kesäks 2014 :DKaikki kuvat lainattu Googlesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3