3.1.2013

En keksiny mitään otsikkoa

Päivä päivältä rankemmin on..... Koska Julia tarvii vaan enemmän ja enemmän huomiota.. Ei siinä muuten, mut siitä tulii loppupeleis tosi rankkaa kun ei voi muuta tehä kun leikkiä lattialla ja kokoajan pitää kattoa ettei toi tee mitään pahaa jossai. Tietokoneella en varmasti vahingossakaan saa olla, Sillon Julia nousee sohvaa pitkin ylös ja vetää läppäri pois tai repii johdoist tai yrittää kirjoittaa jtn.. Jos meen parvekkeelle käymään en ehkä pääse takas sisälle, koska sillon Julia nousee parvekeovea pitkin ylös seisomaan.
Julia ei todellakaan enää viihdy istuen lattialla leikkimässä leluillaan.

Tänään kun ripustin pyykit kuivumaan niin laitoin Julian sänkyynsä leikkimään :D

Onneks kuitenki viihty!

Tänäänkään ei olla oikein mitää tehty, mentiin ajelemaan Metta-tädin kanssa kun en millään saannu Juliaa nukkumaan. Nukku sitten autossa 2h päikkärit!

Päätettiin tänään Metta-tädin kanssa että maanantaina 14.1.13 alkaa meidän laihdutuskuuri!!! Metalla on kellarissaan kuntosali, missä aiomme käydä 3 kertaa viikossa näin aluksi, ja olla ainaki tunnin kerrallaan.
Alamme syömään terveellisesti, eli monipuolisesti ja vain terveellistä. Karkit ja mäkkiruoat jää siis pois! Limusta voin luopua mutta en missään nimessä energiajuomasta, ainakaa näin heti, voin aina toki yrittää vähentää. Toivottavasti nyt pystytään tähän. Julian kummitäti halus kans liittyä mukaan, ja onha se kivaa, ja luulis et aika menee hyvin kuntosalilla kun on enemmän ja voidaan siinä samalla puhua paskaa! :)

Tänään oli kans taas vaihteeks kylpypäivä :)


Skrållanin oli pakko päästä mukaan vessaan kattomaa loiskintaa :D
 
Oon ihan poikki ja niin valmis lähtemään nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3