1.11.2012

Taputtaminen

Isi kävi päivällä kotona kahvilla, ainaki jotain hyvää siinä että meni takaisin entiseen työpaikkaan kun työskentelee Porvoossa ja välillä ehtii ottaa kahvitauon ja tulla moikkaamaan meitä. :)

Tänään Julia oppi uuden asian, Taputtaa käsiään. Luulin et sitä opitaan vasta lähemmäs vuoden ikää, mutta kun luin Vaun sivulta niin jotkut oppii sen jo 6kk iässä.

Tässä video siitä:


Julialla tulee 7kk täyteen sunnuntaina ja luin myös vähän että mitä "ne osaa", Niin kuulemma ymmärtävät jo 6-8 sanaa, mutta kieltäminen ei kuulu siihen ja sen oon kyllä huomannu. :D Mut mitäköhän Julia ymmärtää ja mitä ei? :D
Näköjään ainakin sen et kun minä sanon et taputtaa käsiä ja viel näytän niin hän ymmärtää tehdä perässä :D.
Harmi kun 7kk neuvoloita ei ole, minä kun niin tykkään käydä siellä ja saada tietää miten pitkä Julle on ja paljon painaa.

Hemmottelupäivä jatkuu illalla kun Mankku tulee kotiin, hän on luvannut viedä minut syömään niin romanttiseen paikkaan kun Mc´Donald´s :DDDDDD Ei siinä, minähän rakastan mäkkiruokaa :D.
Kuolen nyt jo nälkään niin vois jo tulla.

Ainiin joku on vienny kaikki lumet maasta :( Ihan mälsää.. Mut onha siin se hyvä et ei oo NIIIIIN liukasta ulkona, ja huomennahan mä lähden yksin Jullenkaa ajelee Helsinkiin mamma-vauva treffeille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3