29.11.2012

Pelottava tilanne

Tänään tapahtui jtn todella pelottavaa........ :s

Joku soittaa meijän summeria.. mietin et kuka siel vois olla, koska en odota ketään ja mielessä kävi että ehkä mieheni on unohtanu avaimet kotiin tjsp?
Painan nappii et alaovi aukee, kuulen että joku avaa sen, avaan meidän asunnon oven ja mietin et miks henkilö ei laita valoja päälle rappuun, ja muutenki hiljeni rapussa, eli henkilö ja sinne alas seisomaan, rupes pelottaa mutta odotin silti hetken.
Ketään ei tullu ylös eli laitoin oven kiinni. Sitten kuulen että joku alkaa kävellä portaita ylös ja meen kattoo ovisilmäst et näenkö ketään? Samalla joku pimpottaa meidän ovikelloa..  Sydän alkaa lyömään tuhatta ja sataa... Mietin että avaanko vai en... Mietin että vienkö Julian olohuoneeseen ja avaan sitten? No päätin kuitenki Julia sylissä avata oven... Ketään ei näy ekaks, ja yhtäkkiä oven takaa hyppii ihminen................................................................................................................................................................................................................................. Joka on kuitenki ONNEKSI vain mieheni veli.. ai että suutuin samalla kun sydän vielä lyö tuhatta ja sataa!!!

..... Lupaan kuitenki itselleni että seuraavan kerran en avaa ovee, en edes alaovea!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3