22.11.2012

Ostoksia ja muuta

Miksi tuo lapsi ei nuku päikkäreitä????????????????????????????
Aamupäivällä en saannu nukkumaan, sitten mentiin shoppailemaan, ja onneks nukahti autoon ja sitten takasinmatkalla nukahti kans ja nukkui pienen hetken kotonakin kaukalossa.
Mutta on silti nyt väsyny, eikä suostu nukahtamaan.. Nyt koitan meidän sänkyyn saada nukkumaan.. ja on aika hiljaista nyt niin toivon et nukahta!!! Muuten menee hermot tällä mammalla.

Löysin isovanhemmille niitten joululahjat, mutta en ostanu niitä vielä.. ostan kun mammaraha tulee.
Sitten minulla oli Kappahliin -50% alennuskuponki ja -25%. Niin ne käytin ja ostin Julialle bodyn ja housut.

kuva on nyt väärinpäin, mut kääntäkää päänne :D
 Löysin myös isäpuolelleni tänään lahjan ;) Jonka siis ostin.

 Tänään muuten vein sen mun tietokoneen giganttiin, niin se meni nyt huoltoon, vähän ärsyttää et otti ton vakuutuksen et saa muka heti uuden kun vanha menee rikki. Nyt sit joudun en tiedä kuinka kauan olla ilman konetta. Ja jos sitä ei voi korjata, niin en tiedä mitä tapahtuu, jos siis saan uuden koneen, koska niitä ei enää myydä, siis miniläppäreitä OLLENKAAN! ja myyjä sano et voi olla et saan Ipadin, tai rahat takas, tai sitten ison läppärin.. jos noista joudun valitsemaan niin varmasti joko rahat takas ja meen ostaa jostain uuuden tai sitten otan ison läppärin. varmaan sen jälkimmäisen koska siin tapaukses on halpa iso läppäri :D.

Julia ei sitten menny päikkäreille niin otin hänet ylös.

Kuvia viime kerrasta kun oltiin puistossa :)


 Näin Julia auttaa mammaa kun teen ruokaa :)Näin Julia leikkii lattialla kissan kanssa, ja Julia niinku peruttaa sohvan alle joka kerta.Julia bussissa menossa mamma-vauvatreffeille (eilen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3