7.3.2016

Williamin ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat

Lauantaina vietettiin Williamin ensimmäisiä synttärijuhlia. Pikku-ukko ei ihan vielä ymmärrä näistä mitään ja oli enemmän innoissaan lahjapaperista kun lahjasta sen sisällä. Talo oli täynnä väkeä koko päivä, sukulaisia ja ystäviä. Oli mukavaa. Tarjoittavatkin riitti tosi hyvin.
Tarjoittavana oli pastasalaattia, cocktailtikkuja, täytekakku, cupcakeseja, keksejä, kahvia ja limua.Olaf-kakku koska Wiltsu on kova Frozenfani <3

Wiltsu sai paljon kivoja lahjoja, leluja (autoja, rekkoja, traktoreita, lentokoneita, kännykkä, palikoita), repun, rahaa vaatteisiin ja vaatteita.

William oli kipeä juhlapäivänä, mutta hyvin jaksoi onneksi kuitenkin. :)


Kävin tänään katsomassa vähän uusia vaatteita Wiltsulle mutta ei oikein tahtonu löytyä mitään. Löysin mä loppujen lopuksi vähän muumia hänelle:6 kommenttia:

 1. Laitatko pastasalaatin ohjeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tein aika tylsän ohjeen koska oon ite nirso :D Eli laitoin siihen vaan; makaroni, kermaviili, kurkkusalaattia, kanaa ja suolaa.
   Voi myös laittaa noitten lisäksi, maissihernepaprikaa, omenaa ja majoneesia.

   Poista
 2. Ihana kakku! Tilasitteko vai teittekö itse? Mitä oli kakun sisällä minkä makuinen se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan tilasin netistä ja anoppi teki kakun. En nyt muista mitä kaikkea sisällä oli, mutta ainaki suklaata ja jtn sitrussta :) Oli hyvänmakuinen :)

   Poista

Kiitos kommentista <3