23.3.2016

SARA: Magneettikuvauksen vastaukset

Vihdoin saimme huokaista helpotuksesta yhden asian suhteen. Eilen Saran lääkäri soitti ja kertoi magneettikuvauksesta. Minua pelotti tosi paljon vastaukset vaikka olinkin jo aika varma että mitään vakavaa ei ainakaan ollut, koska olisivat siinä tapauksessa varmaan jo ilmoittanut aikasemmin.
Saran päässä on nimittäin kaikki hyvin eikä mitään poikkeavaa. JEE!
Saralla oli se korvatulehdus ja kun ab kuuri alkoi tehoamaan, niin Sara on nukkunut paremmin. Välillä voi herätä itkemään yöllä mutta ei läheskää niin paljon kun ennen kuuria. Eli luultavasti kipu johtui korvatulehduksesta. HELPOTUS! Kun olin lukenut kaikenlaisista aivokasvaimista ja huomannut Saralla paljon "oireita" niin pelkäsin kuolemaan. Nyt on pakko totea että Sara on vaan erillainen. Erillainen kun monet muut lapset. Tarvitsee enemmän huolenpitoa ja enemmän läheisyyttä. Saralla vain on vaikeampaa oppia syömään kunnolla tai olemaan rauhallisempi. Sara on meidän ihana erikoisuus<3. Rakastamme häntä juuri sellaisena kun on. Aina.


Huomenna Saralla on taas käynti lastenklinikalla. Ne ultraa Saran patit.En usko että olemme huomenna mitenkää viisaampia niitten suhteen. Ultraavat varmasti nähdäkseen mistä koostumuksesta ne on ja voiko ottaa koepalaa tai jotain sellaista. Yritän huomenna tai perjantaina ehtiä kirjoittamaan huomisesta käynnistä.
William ja Julia menee mummolaan yökylään ja me vietetää ISÄ-ÄITI-SARA Aikaa <3

Tänään alkaa ainakin kaksi uutta sarjaa mitä mä aion kattoo!!! Syke ja Temptation Island!!!!! ;)

Bloggeri sekoo enkä saa lisättyä kuvia tänne. Kuva Sarastakin kopioitu facesta tänne.

- Diana


6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa!!!!! Oon niin ilonen teidän puolesta, mäkin kerkesin jo miettiä kaikkea kamalaa:(
  Mut jee!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki JEEEEE ! <3 Enään noi patit! Outoa että noinki rajut oireet korvatulehduksessa.. Kun taas williamilla joka kerta ollu kuume ja yskä..

   Poista
 2. Aivan ihana juttu että siellä oli kaikki hyvin, varmasti todellinen helpotus.♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3