26.3.2016

Saran pattilääkäri vol 4

Torstaina käytiin taas kerran uudella lääkärillä näyttämässä Saran patteja.
Lääkäri tutki niitä eikä hänkään osannut mitään sanoa. Sen osasi sanoa että ovat hyvänlaatuisia, koska eivät ole kiinni missään ja eivät ole kasvaneet.
Sitten sanoi että niitä voisi seurailla ja odottaa että katoavat itsestään, Kysyin että kuinka kauan. Ja hän vastasi että vuoden. 
Hän meni kuitenki vielä hakemaan toisen lääkärin vielä katsomaan niitä. Toinen lääkäri sanoi että muistuttavat imusolmukkeita ovat vain väärässä paikassa, eli eivät voi olla niitä. Sitten hän huomasi Saran kädet että hänellä on sinipunainen kirjava iho, sitä kutsutaan marmori-ihoksi. Kysyi kauan Saralla ollut tätä, mutta en osannut vastata siihen. Lääkäri sanoi että haluaa seurata tätä ja kysyi vielä että miten nukkuu yöt, levottomasti? KYLLÄ! Ja saako helposti mustelmia? KYLLÄ!
Sitten kysyi Saran verikokeista ja kerroin että kaikki hyvin paitsi että maksa-arvot vähän koholla ollut. Ei siis tiennyt mistä johtui ja haluaa seurata. Voi myös toki olla sitä että on niin pieni vielä ja ohut iho. Lääkärin jälkeen minä kävin läpi Sarasta kuvia missä näkyi kädet, niin ei ole aina ollut tota. 
Lääkärin jälkeen käytiin myös ultraamassa patteja. Kysyin ultraajalta että osaako hän veikata mitään. Ja hän veikkasi että ovat jälkitauti jostai infektiosta. Itse en usko tollaseen. Mutta en ole lääkäri. Ultrassakin näki että ovat hyvänlaatuisia. Niin nyt voidaan vähän huokaista helpotuksesta vaikka emme tiedä mitä ne on. 


Lääkärin jälkeen vietettiin ÄITI-ISI-SARA-Aikaa<3 Koko päivän ja yön ja aamun. Sara sai valvoa vähän pidempään ja heräsi seuraavana aamuna vasta 8:45. Oli ihanaa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3